Παναθηναϊκός: Ανατροπή δεδομένων στα όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με πρόταση των Πρασίνων για την αγορά του Φαμπιάνο από τον Άρη, μιας και όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού το Τριφύλλι έχει άλλες προτεραιότητες.

«Δεν παίζει το όνομα του Φαμπιάνο. Παρά τις φήμες από τη Θεσσαλονίκη, ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει καμία πρόταση στον Άρη. Η ομάδα αναζητεί έναν πολύ καλό στόπερ και έχει ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις, με στόχο να αποκτήσει έναν παίκτη που θα έρθει και θα διεκδικήσει θέση βασικού από τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον», τόνισε.

«Ο Σάρλια σήμερα ανακοινώθηκε από την Χάιντουκ, με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που ζητούσε από τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε οι Κροάτες δεν προσφέρουν τόσο μεγάλα συμβόλαια», είπε παράλληλα ο Τάσος Νικολογιάννης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα φιλικά που έκλεισε ο Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφάσισε ο Αλμέιδα για αντι-Αραούχο - Τεράστια δικαίωση Μελισσανίδη - Τα "έσκασε" χοντρά για top όνομα!