Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει συναντηθεί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ παράλληλα πήρε μια πρώτη γεύση από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Πλέον ο Ισπανός τεχνικός μπαίνει στα... βαθιά, με τον ίδιο να πρέπει να καθαρίσει το ρόστερ των Πειραιωτών, με την πρώτη δουλειά του να είναι η απόφαση για το ποιοι από τους πολλούς δανεικούς που υπάρχουν δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στην προετοιμασία που θα γίνει στην Αυστρία.

Μάλιστα ο Μαρτίνεθ έχει αποφασίσει πως οι Πιερ Κούντε, Αμπντουλαγιέ Νταμπό, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Ντένις Αλίγιακιτς και Γκάρι Ροντρίγκες να δώσουν το παρών στον Ρέντη στις 6 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι στην αποστολή που θα έχει ο Ολυμπιακός στο Μιλς, με αποτέλεσμα οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές να τίθενται αυτομάτως εκτός πλάνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο "μπαμ" Αγγελόπουλων, τα... έσκασαν για Μιλουτίνοφ - Τρομερή κίνηση του Σέρβου πριν τις υπογραφές!