Ραζβάν Παναϊτέσκου: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προσωπικός φίλος του Ραζβάν Λουτσέσκου και δημοσιογράφος μιλώντας για την φανερή καθυστέρηση των μεταγραφών στον ΠΑΟΚ, τη στάση του Ρουμάνου τεχνικού απέναντι σε αυτή την απραξία αλλά και την αποχώρηση του Κριστιάνο Μπάτσι από το τιμ του.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη στάση που κρατάει ο Ραζβάν Λουτσέσκου απέναντι στη μεταγραφική απραξία του ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου γνωρίζει καλά την τρέλα που επικρατεί κάθε καλοκαίρι  με τα μεταγραφικά. Συνήθως ο ίδιος δεν μιλάει ποτέ για τις μεταγραφές. Αυτό συμβαίνει κάθε καλοκαίρι, το έχει ζήσει πολλές φορές.

 Τώρα επειδή τον ξέρω καλά , είναι ένας κόουτς πολύ συνεργατικός με όλους όσους δουλεύουν στις μεταγραφές. Σίγουρα υπάρχει πίεση αλλά πάντα συνεργάζεται και με τον τεχνικό διευθυντή και με όλο το κλαμπ, γιατί αυτοί καθορίζουν τις ανάγκες».

Για την αποχώρηση του Κριστιάνο Μπάτσι από το τεχνικό τιμ του Ρουμάνου τεχνικού:  «Από όσο ξέρω, ο Μπάτσι έφυγε για προσωπικούς λόγους. Εγώ γνωρίζω πολύ καλά και τον Νικολάι Κονσταντίν, που είναι ο αντικαταστάτης του και είναι εξίσου πολύ καλός. Νομίζω θα είναι πολύ χρήσιμος στο τεχνικό τιμ του Λουτσέσκου.

Ήταν παίκτης του Λουτσέσκου στην Ραπίντ και στην Μπρασόφ. Ξεκίνησε από τη Πετρολούλ και παρόλο που είχε προτάσεις για να αναλάβει την Κ19 της Ρουμανίας, προτίμησε να έρθει στον ΠΑΟΚ και να συνεργαστεί με τον Λουτσέσκου, για την προσωπική του εξέλιξη».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις αντοχές του Ραζβάν Λουστέσκου, σχετικά με το πόσο μπορεί να περιμένει για να γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες: «Όλοι ξέρουν τι συνέβη πέρυσι το καλοκαίρι, επειδή οι παίκτες ήρθαν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και αποκλείστηκαν τελικά από την Λέφσκι. Φυσικά είναι καλύτερο να έρχονται τώρα στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. 

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Λουτσέσκου είναι ο άνθρωπος που θα δουλέψει με το υλικό που έχει στα χέρια, ποτέ δεν θα πει  δεν μπορώ να δουλέψω με αυτούς που έχω. Δεν πρόκειται να έρθει ποτέ σε ρήξη με την διοίκηση», είπε ο Ραζβάν Παναϊτέσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βραδινή αποκάλυψη με ΠΑΟΚ - Επανέρχεται στο προσκήνιο όνομα μέσου - Συμβόλαιο 1,5 εκατομμύριο