Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως «το θέμα είναι πως από αυτά τα 21 εκατ. ευρώ που έφτασε ως πρόταση στην ΑΕΚ, θα πάρει τα 14 εκατ. ευρώ η ομάδα. Η ΑΕΚ δεν υπάρχει περίπτωση με αυτό το ποσό περίπτωση να δώσει τον ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, η διάθεση για ανανέωση του συμβολαίου του Λιβάι, είναι δεδομένη. Ο Γκαρσία έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο, αφού δεν αλλάζει ουσιαστικά κάτι για εκείνον. Δεν νομίζω να χάσει ένα σημαντικό ποσό ο ίδιος, αφού θα υπερδιπλασιαστούν τα χρήματά του».

Παράλληλα, υπογράμμισε πως «από την άλλη, ο Μελισσανίδης του είπε ό,τι του είπε, αλλά του υποσχέθηκε πως θα τον δώσει, αν έρθει μεγαλύτερη πρόταση ή θα παραχωρηθεί σε κάποια από τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους. Αν το ποσό φτάσει τα 30 εκατ. ευρώ, υπολογίζοντας το 40% της Μπερ Σεβά και των μάνατζερ του παίκτη που τον είχαν πάει στο Ισραήλ, θα ξεπεράσει καθαρά τα 20 εκατ. ευρώ το ποσό που μένει για την ΑΕΚ. Εκτιμώ πως σε μία τέτοια περίπτωση θα τον δώσει, και είναι κάτι που μπορώ να πω με σιγουριά».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Σε ό,τι αφορά το νέο συμβόλαιο, δεν απαλλάσσει την ΑΕΚ από την υποχρέωση της καταβολής του ποσοστού στην πρώην ομάδα του και τους μάνατζερ. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε αν θα επανέλθει, αλλά εκτιμώ πως αυτό θα συμβεί, γιατί έχουν δείξει ζεστό ενδιαφέρον για τον Λιβάι και έχουν δείξει πως τον θέλουν πολύ».