ΠΑΟΚ: Η υπόθεση του Μαγκομέντ Οζντόεφ απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ και από χθες εμφανίζεται ως ανταγωνιστής του Δικεφάλου στην κούρσα της απόκτησής του η Σπαρτάκ Μόσχας. Αυτές οι πληροφορίες έδωσαν το ερέθισμα στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης να ζητήσουν από τον πρόεδρο της Καραγκουμρούκ, Σουλεϊμάν Χουρμά, να μιλήσει δημόσια για το θέμα.

Ο τελευταίος έδωσε συνέντευξη στο Match TV, ένα ρωσικό κανάλι, λέγοντας ότι δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση από την Σπαρτάκ για τον 30χρονο μέσο, ωστόσο, η πιο ενδιαφέρουσα τοποθέτησή του ήρθε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «championat.com», στην διάρκεια της οποία επιβεβαίωσε ότι στην Καραγκουμρούκέχει φτάσει πρόταση του ΠΑΟΚ. «Ο σύλλογος έχει δεχθεί μία πρόταση από τον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Οζντόεφ,α λλά τυην απέρριψα», ανέφερε χαρακτηριστικά,

Ο ατζέντης του σταματάει την συνεργασία μαζί του

Ωστόσο, υπάρχει και μία ακόμη εξέλιξη στην υπόθεση Οζντόεφ, που δημιουργεί προβληματισμό. Ο ατζέντης του, Ανζόρ Γκαργκάεφ, δήλωσε στην ρωσική ιστοσελίδα «sport express» ότι διακόπτει την συνεργασία μαζί του. «Θέλω να πω ότι από σήμερα σταματάω κάθε σχέση με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Είναι ένας ενήλικας που μπορεί να πάρει αποφάσεις. Καταλαβαίνει όλες τις πτυχές των θεμάτων, όχι χειρότερα από εμένα. Νομίζω ότι δεν έχω τίποτα να του δώσω». Το τι σημαίνει αυτή η εξέλιξη για την προοπτική μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, θα φανεί στην πράξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επένδυση Αγγελόπουλων σε Έλληνες - "Βασικό ρόλο ο Γιαννούλης, έκπληξη ο Λούντζης" - Σέντερ 2.10μ.!