ΠΑΟΚ: Σε όλες τις θέσεις της ενδεκάδας υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Και στην άμυνα και στην μεσοεπιθετική γραμμή και στην επίθεση. Στα χαφ όμως, ειδικά για το πρώτο παιχνίδι της Τούμπας, οι λύσεις είναι συγκεκριμένες. Και έχουν προσδιοριστεί από τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του.

Τα μάτια τους είναι δεκατέσσερα για τους Σβαμπ και Τσιγγάρα. Είναι οι δύο παίκτες που θα κληθούν στον αγώνα της Τούμπας να ανταποκριθούν αν όχι σε όλο το 90λεπτο, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Και η παρουσία τους κρίνεται κομβική. Ως εναλλακτική λύση θεωρείται ο Γιώργος Βρακάς. Ο οποίος έδειξε θετικά στοιχεία στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που έγινε στην Ολλανδία. 

Κακά τα ψέματα όμως, επειδή μιλάμε για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί η πρόκριση κατά το ήμισυ, θα πρέπει όσοι αγωνιστούν να δείξουν ότι μπορούν. Θα είναι λοιπόν μία προκληση αυτή η αναμέτρηση, για όσους επιλεχθούν από την τεχνική ηγεσία.

Θα ήταν ιδανικό για τον Λουτσέσκου εάν είχε τον Οζντόεφ στην διάθεσή του. Ή ακόμη και τον Μαξίμοβιτς. Δεν τους έχει. Δεν έχει γίνει μεταγραφή χάφ, για την ακρίβεια. Επομένως τα κουκιά είναι μετρημένα. Ειδικά για το ματς της Τούμπας. Για αυτό λέμε, ότι τα μάτια τους είναι δεκατέσσερα για τους δύο.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επένδυση Αγγελόπουλων σε Έλληνες - "Βασικό ρόλο ο Γιαννούλης, έκπληξη ο Λούντζης" - Σέντερ 2.10μ.!