Η εικόνα πραγματικής ομάδας που έβγαλε ο Ολυμπιακός είναι πιο σημαντική από τη νίκη στο φιλικό με τη Ρέιντζερς (1-3), όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

«Παρότι ήταν φιλικός αγώνας, το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό. Έπεσε ξύλο, έγιναν τσαμπουκάδες και δόθηκαν πολλές κίτρινες κάρτες για φιλικό. Ο Ολυμπιακός έδειξε ομάδα με κεφαλαία γράμματα, παρότι έπαιξε με την περσινή ομάδα και μόλις τρία νέα πρόσωπα. Ακόμη απουσιάζουν βασικοί παίκτες, ο Φρέιρε, ο επιθετικός, ο εξτρέμ, ο Χουάνγκ», τόνισε.



«Δεν είχε καμία σχέση η εικόνα με πέρσι και όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του Μαρτίνεθ και του Κορδόν, που έχουν επιβάλει πειθαρχία, γι’ αυτό και είχαμε την αποπομπή του Ρέαμπτσιουκ χθες», πρόσθεσε.

Όσο με τα πρόσωπα που ξεχώρισαν είπε: «Ο Μαντί Καμαρά έδειξε σημάδια από τον πολύ καλό παίκτη που είχαμε δει στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρουμε αν θα μείνει ή όχι, αλλά αυτός ο Καμαρά είναι πολύτιμο όπλο και εργαλείο στα χέρια του Μαρτίνεθ. Χθες έδειξε συγκεντρωμένος. Ο Ιμπόρα έβγαλε προσωπικότητα και ο Κίνι ήταν επίσης πάρα πολύ καλός. Επίσης ο Καρβάλιο έδειξε πως σε μια κανονική ομάδα μπορεί να προσφέρει, ανεξάρτητα από τα δύο χθεσινά γκολ».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έψησε Μαρτίνεθ! Δεν τον ήθελε ο Μουρίνιο – Πασχαλάκης παντός κινδύνου – Απίστευτο με Ελ Αραμπί