Το προφίλ του στόπερ που πρόκειται να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός θα είναι αντίστοιχου υψηλού επιπέδου με των υπάρχοντων, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο τραυματισμός του Σένκεφελντ επιταχύνει τις διαδικασίες για την απόκτηση ενός αμυντικού στον Παναθηναϊκό. Θα έπαιρνε ούτως ή άλλως, αλλά τώρα καλείται να το κάνει πιο γρήγορα. Στόχος είναι να δηλωθεί για τα παιχνίδια με την Μαρσέιγ, πρώτα ο Θεός. Από αυτά που καταλαβαίνω και μαθαίνω, πρέπει να πω ότι δεν θα είναι ένας παίκτης που θα έρθει απλά να συμπληρώσει την τετράδα των στόπερ, αλλά θα είναι στην ίδια γραμμή με τους άλλους τρεις. Αν το κάνει αυτό, θα έχει δημιουργήσει την πιο δυνατή τετράδα στο κέντρο της άμυνάς του τα τελευταία 10-15 χρόνια.

 

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος, υπάρχει μια λίστα με παίκτες που έχει εγκρίνει ο προπονητής και νομίζω ότι στις αρχές της άλλης εβδομάδας ή μετά την Πέμπτη θα έχουμε κάποια εικόνα. Για τον δεξιό μπακ, παρότι μέσα στο καλοκαίρι θα έρθει κάποιος, δεν βλέπω να είναι προτεραιότητα τώρα. Θα πρέπει επίσης να φύγει ένας εκ των Κώτσιρα ή Βαγιαννίδη. Τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θα αποκτηθεί θα είναι σε συνάρτηση με εκείνου που θα αποχωρήσει», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεκαθάρισε ότι, αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει κάποια απόφαση στο Τριφύλλι για το αν θα παίξει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του στη Λεωφόρο ή στο ΟΑΚΑ, καταγράφοντας τα υπέρ και τα κατά των δύο γηπέδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξυπνη βόμβα Γιαννακόπουλου ο Ερναγκόμεθ για F4 - Αρπάζει και τριποντάκια NBAer από Ολυμπιακό!