Αλέξανδρος Τζόλης: Για την καλή εικόνα του Παναθηναϊκού, δεδομένων των συνθηκών, στις αναμετρήσεις κόντρα στη Ντνίπρο, μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σημειώνοντας ότι οι Πράσινοι είναι σε καλό δρόμο στο θέμα της δημιουργίας, ενώ έχουν γίνει παράλληλα και καλές μεταγραφές.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά καλός, βάσει της περιόδου που βρισκόμαστε, γιατί καμία ομάδα δεν μπορεί να παρουσιάζει το καλύτερο της πρόσωπο. Έκανε δύο καλές εμφανίσεις συνολικά, το πρώτο παιχνίδι του έδωσε την άνεση να διαχειριστεί καλύτερα τη ρεβάνς. Αντιμετώπισε μια πολύ καλή ομάδα, μου άρεσε η Ντνίπρο ειδικά χθες έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Όσο περνάει ο χρόνος οι ομάδες βελτιώνονται, παίκτες προστίθενται στο ρόστερ, βελτιώνουν τη φυσική τους κατάσταση.

Πάνω κάτω ο Παναθηναϊκός έχει λίγες αλλαγές σε σχέση με πέρυσι και σωστά πράττει η ομάδα. Με την έλευση ποιοτικών παικτών, η εικόνα του θα είναι αυτή που πρέπει. Θέλει ποιότητα, όχι ποσότητα. Ο στόχος ο πρωταρχικός επετεύχθη, οπότε θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι στην ομάδα. Αντιμετωπίζει μια μεγάλη πρόκληση, αλλά θα προχωρήσει βήμα βήμα. Η πίεση έχει φύγει και απέναντι στη Μαρσέιγ θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει. Ποδόσφαιρο είναι».

Παράλληλα ο Αλέξανδρος Τζόλης σημείωσε ότι στο ματς της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός είχε κάποια λογικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ενώ ανέφερε ότι κόντρα στη Μαρσέιγ το Τριφύλλι πρέπει να έχει καλύτερη αμυντική λειτουργία, που θα του δώσει τις ευκαιρίες να απειλήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιθετικός… 12 εκατ. στον Ολυμπιακό! Κορυφαίος στις ασίστ στην Ευρώπη - "Δυνατά" για αντί-Εμπαπέ (Vid)