ΠΑΟΚ: Η διεξαγωγή του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Άρη (17/9) βρέθηκε στον "αέρα" τις τελευταίες ώρες, καθώς όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Ζαΐρης στο Metropolis 95.5, η ΕΛ.ΑΣ επικοινώνησε με τη Super Legaue ώστε να αναβληθεί η αναμέτρηση, λόγω της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Τα τελευταία δεδομένα δείχνουν όμως πως θα έχουμε σέντρα την Κυριακή στην Τούμπα.

Οι δύο ομάδες επιθυμούν να διεξαχθεί η αναμέτρηση της Κυριακής, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η σύσκεψη της Super League ώστε να βρεθεί λύση, με το κλίμα να είναι υπέρ της διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναχωρήσει το βράδυ του Σαββάτου (16/9) από τη Θεσσαλονίκη ή σε κάθε περίπτωση να μην βρίσκεται στην πόλη την ώρα διεξαγωγής του αγώνα. Αν αυτό συμβεί δεν θα συντρέχει λόγος αναβολής. Γι' αυτό, ίσως, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση νωρίτερα και θέτει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι. Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού αναμένεται να γίνει γνωστό αύριο, όταν επιστρέψει από το Στρασβούργο.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο με τεράστιο "ψαλίδι" υπογράφει ο Παπασταθόπουλος - Πιθανό να... κόψει και την μπάλα!