ΟΦΗ - ΑΕΚ: Τη νίκη και μάλιστα σχετικά εύκολα πήρε η κρητική ομάδα στο παιχνίδι με την Ένωση, στο Ηράκλειο, αναγκάζοντας ακόμα και τον Ματίας Αλμέιδα να παραδεχτεί δημόσια το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Μανώλη Σαρρή, που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ του ΟΦΗ και παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια από το γήπεδο, προκειμένου να σχολιάσει όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

"Με αλαζονεία στην Κρήτη η ΑΕΚ - Ήρθε αδιάβαστη - Το παραδέχτηκε ο Αλμέιδα"

"Αφενός η ΑΕΚ ήρθε με αλαζονεία στην Κρήτη και υπεροψία και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι άφησε εκτός παίκτες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που είχαν μικροπροβλήματα. Αν εξαιρέσεις τον Λιβάι, οι υπόλοιποι δεν φαίνεται να έχουν σοβαρά προβλήματα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Επίσης, άφησε στον πάγκο παίκτες όπως ο Πινέδα και το γενικό συμπέρασμα είναι ότι η ΑΕΚ ήρθε αδιάβαστη. Ο ΟΦΗ έκανε ίδιο παιχνίδι όπως με τον ΠΑΟΚ αλλά σε πολύ μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια και δεν είναι τυχαίο ότι και ο Αλμέιδα μου απάντησε σε ερώτηση που του έκανα ότι η νίκη του ΟΦΗ ήταν δίκαιη".

"Για αυτό κέρδισε ο ΟΦΗ - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν έκαναν φάση - Αυτό μπέρδεψε την ΑΕΚ"

Τι έκανε καλά ο ΟΦΗ και κέρδισε την ΑΕΚ;

"Ο ΟΦΗ έχει φάει γκολ σε όλα τα ματς, εκτός από τα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Είναι ομάδα με ένταση, βγάζει ορμή στο παιχνίδι του, δεν παίζει κλεφτοπόλεμο. Όταν πρέσαρε την ΑΕΚ είχε 6-7 παίκτες πάνω από το κέντρο".

Πλην της ΑΕΚ έχει δει και τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο, φέτος, εναντίον του ΟΦΗ - Ποιο είναι το σχόλιό σου;

"Ο ΟΦΗ κέρδισε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και ουσιαστικά και οι δύο είχαν την ίδια εικόνα στο Ηρακλειο: Τελείωσαν το ματς χωρίς φάση σε κανονική ροή παιχνιδιού".

Για να επανέλθουμε στην ΑΕΚ, τι πιστεύεις ότι δεν πρόσεξαν στην Ένωση;

"Η ΑΕΚ με το pre game ρεπορτάζ της, όσαν έβγαιναν προς τα έξω, θεωρούσαν ότι εύκολα ή δύσκολα θα το κέρδιζαν το ματς. Ίσως μπερδεύτηκαν από τις 3 ισοπαλίες του ΟΦΗ. Αλλά ήταν καλύτερος και στις 3 ισοπαλιες ο ΟΦΗ και, μάλιστα, υπήρχε μουρμούρα που η ομάδα δεν είχε κερδίσει για 3 παιχνίδια".

"Υπέρβαση ο ΟΦΗ για Νταμπράουσκας - Προπονητής υψηλού επιπέδου - Αυτές οι ομάδες τον ήθελαν το καλοκαίρι"

Ποια είναι η άποψη που έχεις για τον Νταμπράουσκας;

"Είναι ο πρώτος προπονητής της εποχής Μπούση, που έγινε υπέρβαση σε όλους τους τομείς: Οικονομικά είναι ο πιο ακριβός και το βιογραφικό του δείχνει ότι δεν έχει κάνει τυχαία πράγματα στην καριέρα του".

Θεωρείς ότι μπορεί να βρεθεί σε πάγκο μεγάλης ελληνικής ομάδας;

"Δεν υπήρξε ποτέ θέμα για να αποχωρήσει, αλλά είναι προπονητής πολύ υψηλού επιπέδου, φιλόδοξος και επειδή έχει βλέψεις για να εργαστεί σε καλύτερο πρωτάθλημα, το καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον και μάλιστα με πλούσιες προτάσεις από δυο ομάδες της Κύπρου. Δεν το συζήτησε καν όμως, γιατί θεωρεί ότι μπορεί να δουλέψει σε καλύτερο πρωτάθλημα. Προφανώς γίνεται κουβέντα για το συμβολαιο του που τελειώνει το καλοκαίρι ωστόσο με βάση το βιογραφικό και τις φιλοδοξίες του, δεν μπορεί να ανοίξει από τώρα η κουβέντα για ανανέωση. Ο ίδιος νιώθει πολύ καλά, έχει δεθεί με τον οργανισμό του ΟΦΗ, περνάει καλά και οι οπαδοί τον αποθεώνουν διαρκώς".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ο Νταμπράουσκας έδεσε φιόγκο τον Αλμέιδα - 7 λόγοι για τη χειρότερη ΑΕΚ - Ας τον ενημερώσουν για Ολυμπιακό!