Έτοιμος να παραταχθεί με πολλές αλλαγές κόντρα στον Ατρόμητο είναι ο Παναθηναϊκός. Όπως μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης, είναι πιθανόν να βρίσκονται μέχρι και εννέα διαφορετικοί παίκτες στην ενδεκάδα συγκριτικά με το ματς κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα:

«Ο Χουάνκαρ έχει δεχθεί ένα μαρκάρισμα στο ματς στο Ισραήλ και δεν θα αγωνιστεί αύριο, όπως και το περιμέναμε. Λογικά θα δούμε να παίζουν οι Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς στα άκρα. Στα στόπερ τα... κουκιά είναι μετρημένα. Θα ήταν ευχής έργον να κάνει κάποια αλλαγή και στα στόπερ, γιατί δεν έχει πάρει ανάσες ο Γεντβάι. Στα χαφ θα δούμε Ρούμπεν και Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, Παλάσιος, Σπόραρ. Δεν αποκλείω να δούμε κάποια στιγμή τον Αράο ως στόπερ».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Θα κυνηγήσει από την αρχή ο Παναθηναϊκός το γκολ και θα πιέσει πάρα πολύ για να βρει γρήγορο γκολ. Είναι το τελευταίο ματς ενός πραγματικού "γολγοθά". Θέλει όπωσδήποτε τη νίκη για να πάει στο ντέρμπι μετά τη διακοπή με μια καλή διαφορά. Οι παίκτες έχουν βγάλει από το μυαλό τους την οποιανδήποτε κούραση και θα κάνουν το παιχνίδι που πρέπει για να κερδίσουν».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος: Υπερπαίκτης ο Σλούκας, αλλά η μεταγραφή της χρονιάς είναι ο Μιλουτίνοφ - Καλύτερα να έχανε με 10!