Παιχνίδι με βαθμό επικινδυνότητας, λόγω των απουσιών και μετά την υπερπροσπάθεια απέναντι στον Άγιαξ, θεωρεί το σημερινό εξ αναβολής της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό (19:30) ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Ο Παναιτωλικός ως τώρα ήταν η χειρότερη ομάδα χωρίς να έχει όμως το χειρότερο υλικό. Είναι επικίνδυνη ομάδα, ειδικά τώρα που άλλαξε προπονητή. Θα πρέπει η ΑΕΚ να είναι πολύ σοβαρή για να πάρει τη νίκη και ίσως είναι η ευκαιρία να κρατήσει για πρώτη φορά το μηδέν», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Τσούμπερ προφυλάχθηκε και θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή, ενώ και ο Λιβάι έχει ελπίδες να προλάβει το ματς με τον Αστέρα. Ο Μοχαμάντι έμεινε έξω λόγω του περιορισμού στους ξένους, για να μπει ο Ζίνι και να έχει επιπλέον επιλογές στην επίθεση», πρόσθεσε.

 

Όσο για την ενδεκάδα; «Θα γίνουν πολλές αλλαγές, αλλά λογικά όχι στην άμυνα. Πιστεύω πως θα παίξουν ξανά ο Βίντα με τον Μουκουντί. Δεξιά θα πάει ο Ρότα και αριστερά ο Χατζισαφί. Στο κέντρο θα δούμε Γιόνσον-Μάνταλο ή Γιόνσον-Πινέδα. Στην κορυφή πιστεύω πως είναι ο Πόνσε, δεξιά ο Ελίασον και αριστερά θα δούμε, με τον Πισάρο φαβορί. Βλέπω να παίζει ο Μάνταλος, είτε ως δεύτερο χαφ, είτε να πάει σε πιο επιθετικό ρόλο», σημείωσε.

Τέλος, για την προσαρμογή των δύο καλοκαιρινών αποκτημάτων της ΑΕΚ είπε: «Ο Πισάρο δεν έχει ακόμη προσαρμοστεί πλήρως, αλλά δεν είναι εύκολο, γιατί έρχεται από ένα πρωτάθλημα που παιζόταν με άλλο ρυθμό. Πάντως είναι πολύ καλός παίκτης και όσο περνά ο καιρός θα γίνεται καλύτερος. Το ίδιο και ο Πόνσε, που ήδη από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχει δείξει πως αρχίζει να κάνει τις κινήσεις που απαιτούνται από τον φορ».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λάθος Αλμέιδα, τα ίδια έκανε και ο Ζιντάν στη Ρεάλ - Όλοι καλοί στην ΑΕΚ, εκτός Γκατσίνοβιτς - Θωρηκτό Άμραμπατ"!