ΠΑΟΚ: Ο μοναδικός από τους παίκτες του Δικεφάλου που ήρθε στην Τούμπα αυτό το καλοκαίρι και δεν έχει “συστηθεί” ακόμη στους φιλάθλους, είναι ο Μάρκος Αντόνιο. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες;

Θα μπορέσει να επανέλθει άμεσα; Θα συμμετέχει αυτή την εβδομάδα στον εντατικό ρυθμό των προπονήσεων; Θα καταφέρει να διεκδικήσει μία θέση στην αποστολή του ΠΑΟΚ στον αγώνα εναντίον του Ατρομήτου που ακολουθεί; Έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε; Αυτά είναι μερικά μόνο, από τα ερωτήματα που τίθενται για τον Μάρκος Αντόνιο. Σύμφωνα με όσα έλεγαν οφ δε ρέκορντ οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, αυτή θα πρέπει να θεωρείται ως μία καθοριστική εβδομάδα για τον νεαρό μέσο. Είναι πολύ πιθανό να συμμετέχει στο πρόγραμμα. Και ακόμη να θέσει υποψηφιότητα για να είναι παρών στην αποστολή της ομάδας. Σίγουρα, πρόκειται για έναν παίκτη που ήρθε με θετικές συστάσεις από την Ιταλία και την Λάτσιο.

Προφανώς και ο Τάϊσον, με τον οποίο διατέλεσαν συμπαίκτες και γνωρίζουν πολύ καλά, ο ένας το παιχνίδι του άλλου, συνετέλεσε ώστε να έρθει ο συμπατριώτης του στην Τούμπα. Σε κάθε περίπτωση, αυτή που διανύουμε θα είναι μία καθοριστική εβδομάδα για τον Βραζιλιάνο μέσο. Θα αποτελέσει είδηση αναμφίβολα, η παρουσία του στις εντατικές προπονήσεις, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Θυμίζουμε πως το Σαββατοκύριακο οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν ρεπό. Και σήμερα το απόγευμα στις 18:00 θα επιστρέψουν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς. Είναι μία εβδομάδα κατά την οποία οι παίκτες πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα για το παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο, την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα (στις 18:30). Και παράλληλα θα στοχεύσουν και στην προετοιμασία για το κρίσιμο ματς της Σκωτίας με αντίπαλο την Αμπερντίν.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεύθερος στην ΑΕΚ μετά από χοντρό πειθαρχικό παράπτωμα - "Ζήτημα η μετάβαση από τη Λατινική Αμερική"