Στη δυσφορία που επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά την κάκιστη εμφάνιση και την ήττα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μεταφέροντας το ρεπορτάζ του «δικεφάλου του βορρά» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η γκρίνια που υπάρχει στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι δικαιολογημένη, ωστόσο γίνεται προσπάθεια ανάλυσης και διερεύνησης των αιτιών της εικόνας: «Μεγάλη κακοκαιρία και στον ΠΑΟΚ μετά τη Νέα Φιλαδέλφεια. Δικαιολογημένη η γκρίνια που υπάρχει. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για ανάλυση και εξηγήσεις. Υπάρχει τακτικό ζήτημα στα ματσάρισμα στις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ. Μπερδεύτηκε η ομάδα».

Στη συνέχεια παρέθεσε τα δεδομένα αναφορικά με τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το Φάληρο και το νέο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Διαφορετικών συνθηκών το ματς με τον Ολυμπιακό. Αποτελεί ένα ερωτηματικό, γιατί δεν είναι δοκιμασμένη ομάδα ο Ολυμπιακός και παραμένει άγνωστο το πως θα προσεγγίσει το ματς ο Λουτσέσκου».

Τέλος έκανε και αναφορά στις περιπτώσεις του Σαμάτα και του Εκόνγκ: «Yπάρχει δυσαρέσκεια από την εικόνα και των δυο. Το ερώτημα είναι αν ο Λουτσέσκου θα συνεχίσει να τους εμπιστεύεται ή αν ήρθε η ώρα να τους αμφισβητήσει. Λογικά ο Τόμας θα είναι στην κορυφή της επίθεσης».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ανακοίνωσε ο Σαββίδης στην Τούμπα - Θα το πάει... μέχρι τέλους - Αποφασισμένος να γράψει ιστορία!