ΑΕΚ: Στον σχεδιασμό του αγώνα της Ένωσης κόντρα στην Κηφισιά και στις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα, που θα έχει αντίκτυπο και στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ για το Europa League μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα δουλέψει το ματς ο Αλμέιδα. Δηλαδή ποιους θα χρησιμοποιήσει και ποιους θα έχει στο μυαλό του για τη Μαρσέιγ. Αν-για παράδειγμα-βάλει τον Άμραμπατ με Κηφισιά, ίσως σημαίνει πως έχει στο μυαλό του για βασικό τον Ελίασον για την Πέμπτη.

Δεν θα συνιστά έκπληξη να αλλάξει τα 3/4 της άμυνας, με Κάλενς, Μήτογλου και Ρότα αντί Βίντα, Μουκουντί και Σιντιμπέ. Μπορεί ακόμη να δούμε και τον Τσούμπερ στον πάγκο, αν θέλει να τον φρεσκάρει εν όψει Europa League. Πάντως η αλήθεια είναι πως μεσολαβούν άλλες πέντε μέρες από το ένα ματς στο άλλο, οπότε δεν είναι και τόσο αναγκαίο το ροτέισον. Λογικά θα δούμε τον Γαλανόπουλο να παίρνει αρκετό χρόνο στο κέντρο, αφού λείπει και ο Σιμάνσκι. Υπάρχουν πολλές επιλογές για μπροστά, παρότι θα λείψουν ο Γκατσίνοβιτς και ο Αραούχο», είπε ο Γιώργος Τσακίρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένοι" οι Αγγελόπουλοι μετά τη Φενέρ - Ρίχνουν πολύ χρήμα για δύο ονόματα - "Stop" από Μπαρτζώκα!