ΠΑΟΚ: Ο Μπράντον Τόμας αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Αμπερντίν , ωστόσο στις κερκίδες δεν βρισκόταν μόνο οι συνήθεις παρουσίες από το στενό περιβάλλον του Ισπανού (όπως ο δίδυμος αδερφός του, Τζόρνταν) αλλά και ένα ακόμα , πολύ σημαντικό, για εκείνον πρόσωπο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Metropolis 95.5 και του Metroposport.gr, στα επίσημα του γηπέδου της Τούμπας βρέθηκε και ο Τζόρντι Καπίγια, ένας εκ των εκπροσώπων της εταιρείας ''promoesport'' όπου ανήκουν τα δικαιώματα του 28χρονου στράικερ του ΠΑΟΚ.

Στο περιθώριο της παρουσίας του στο γήπεδο, ο Τζόρντι Καπίγια είχε την ευκαιρία να μιλήσει με ανθρώπους του ΠΑΟΚ οι οποίοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τη συνολική παρουσία του Μπράντον στον Δικέφαλο. Και επειδή θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι η παρουσία ενός ατζέντη συνδυάζεται με το ενδεχόμενο έναρξης συζητήσεων για νέο συμβόλαιο, αυτές δεν χρειάζεται να γίνουν καθώς ο 28χρονος επιθετικός που παίζει ασταμάτητα είναι πλέον πολύ κοντά στο όριο των συμμετοχών που απαιτούνται για να ενεργοποιηθεί ο επιπλέον χρόνος συνεργασίας που υπάρχει με τους «ασπρόμαυρους».

Είναι πλέον θέμα χρόνου , να ''πιάσει'' το όριο που είναι όχι πολύ πάνω από το 50% των συνολικών αγώνων του ΠΑΟΚ στη σεζόν και να επεκτείνει το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Ο ίδιος την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας σκοράρει 6 γκολ και δίνοντας 4 ασίστ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ποδόσφαιρο βρήκε μπόσικο τον Γιοβάνοβιτς - Δεν πας πουθενά με Βιλένα, Πέρεθ - Έβαλε τον… Κίλερ της Λαμίας!