Για την εξέλιξη του Ιωαννίδη: «Είχαμε χρόνια να δούμε ένα τετοιο στυλ παίκτη. Μπήκε κατευθείαν στα βαθιά στον Παναθηναϊκό και του βγήκε. Έχει κάνει δουλειά, έδειξε υπομονή και έχουμε χρόνια να δούμε τέτοιο στυλ επιθετικού. Θα μπορούσα να τον παρομοιάσω με τον Παυλίδη. Το χρειαζόμαστε το στυλ του».

Για την εικόνα της Εθνικής: «Είδαμε μια αλλαγμένη και βελτιωμένη εικόνα από την Εθνική. Έχουμε μια θετική εικόνα για το μέλλον. Παίξαμε το ματς στα ίσα, δεν το φοβηθήκαμε. Έχουμε το ματς με το Καζακστάν τον Μάρτη και πρέπει να μην το υποτιμήσουμε. Μπορεί το ματς να είναι μέσα στην έδρα μας αλλά πρέπει να προσέξουμε. Περιμένω μια πιο καυτή έδρα και στο παιχνίδι αυτό».

Για παραμονή Πογιέτ: «Δεν ξέρουμε τι επικρατεί στα αποδυτήρια και δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει όλο αυτό το θέμα που βγήκαν στην επιφάνεια. Εμένα μου βγάζει ότι όλα είναι καλά. Έχει βγάλει μια καλή εικόνα, κέρδισε τους παίκτες του. Πρέπει να βρεθεί λύση για το προπονητικό».

Για τον κορμό της Εθνικής: «Σίγουρα υπάρχει ένας κορμός. Δε νομίζω ότι θα παίξει κορώνα γράμματα το κεφάλι του για τις επιλογές του. Σίγουρα θα υπάρξουν φιλικά και ίσως δοθεί η ευκαιρία σε παιδιά να δείξουν ότι αξίζουν να είναι στην Εθνική Ελλάδος».