Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Κοντά στην απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού της Πλζεν, Ραφίου Ντουροσίνμι βρίσκεται η Άιντραχτ, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν συναινεί στην πρόωρη αποχώρηση του Φώτη Ιωαννίδη σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αναμένεται να ενισχυθεί με την απόκτηση ενός ή και ακόμα δύο επιθετικών στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Ο γερμανικός σύλλογος επιβεβαίωσε και επίσημα πως παρακολουθεί στενά τον Φώτη Ιωαννίδη, ωστόσο σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να παραχωρήσει στην παρούσα φάση τον 23χρονο επιθετικό, την στιγμή που η περίπτωση του Νιγηριανού φορ της Βικτόρια Πλζεν, Ραφίου Ντουροσίνμι φαντάζει πιο εφικτή.

Ο αθλητικός διευθυντής της Άιντραχτ, Μάρκους Κρόσε θέλει να καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρηση του, ο Ραντάλ Κολό Μουανί, με την απόκτηση του 20χρονου Ντουροσίνμι, με το κόστος της μεταγραφής να μην ξεπερνά τα 7-8 εκατομμύρια.

Αντίθετα σε ότι αφορά τον Φώτη Ιωαννίδη, οι οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού είναι κατά πολύ υψηλότερες, ενώ δεν υπάρχει διάθεση από το «Τριφύλλι» να αποχωριστεί μεσούσης της περιόδου έναν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές του.

Εναλλακτική επιλογή για την Άιντραχτ αποτελεί ο 21χρονος γκολτζής Γκιφτ Όρμπαν της Γάνδης, όμως πρόκειται για ακόμη μια περίπλοκη περίπτωση λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της βελγικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελική εισήγηση Γιοβάνοβιτς σε Αλαφούζο - Ο 11αδάτος παίκτης που ζήτησε - "Ακυρώθηκε" μεταγραφή του ΠΑΟ!