Νίκος Αθανασίου: Για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος και το γεγονός ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες μεταγραφές του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 , ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα.

«Θεωρώ ότι πρέπει να αναφερθούμε στον πρώτο γύρο που έκανε ο Παλάσιος και ειλικρινά αναρωτιέμαι γιατί ο Αργεντινός εξτρέμ δεν έχει κερδίσει τα εύσημα που του αξίζουν. Είναι μέσα σε 10 γκολ από τα 34 του Παναθηναϊκού, δηλαδή μέσα σε ένα από κάθε τρία γκολ που πετυχαίνει η ομάδα του. Αν συνεχίσει έτσι, σύντομα θα ξεκινήσει συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Με βάση το ποσό που δαπανήθηκε αλλά και τη συνολική προσφορά του, πιστεύω ότι ο Παλάσιος είναι μέσα στις κορυφαίες μεταγραφές του Παναθηναϊκού της τελευταίας δεκαετίας.

Όλο το βάρος τώρα θα πέσει στο παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα. Δεν είναι μια ιδανική συνθήκη αυτή που θα βιώσει ο Παναθηναϊκός, να μείνει χωρίς ματς για 10 μέρες αλλά πάντα υπάρχει και η άλλη όψη. Ο Παναθηναϊκός από τα μέσα Ιουλίου μέχρι και σήμερα δεν είχε την δυνατότητα να δουλέψει με όλους σχεδόν τους παίκτες διαθέσιμους. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει την δυνατότητα για οκτώ εννιά πολύ ποιοτικές προπονήσεις και να δουλέψει πάνω στα πράγματα που χρίζουν βελτίωσης», είπε ο Νίκος Αθανασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρίσιμα 24ωρα για τον αστυνομικό - 464 προσαγωγές για τα επεισόδια - Ατάκα φωτιά Οικονόμου για τη δολοφονική επίθεση