Το EuroLeague Greek Fantasy Challenge στο Sportdog.gr συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και μπροστά μας έχουμε την 14η αγωνιστική και καλό είναι πριν φτάξετε την ομάδα σας να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο.

Οι απουσίες της τελευταίας στιγμής δεν είναι προβλέψιμες, αλλά πριν επεξεργαστείτε την fantasy ομάδα σας για τη νέα αγωνιστική θα πρέπει να ξέρει ποιοι παίκτες απουσιάζουν σίγουρα, αλλά και να δείτε τις επιστροφές και τους αμφίβολους.

Δείτε όλους τους τραυματισμούς και τις απουσίες και ενημερώστε τις ομάδες σας στο EuroLeague Fantasy Challenge!

Άλμπα Βερολίνου: Επιστρέφουν οι γκαρντ Στέρλινγκ Μπράουν, Ματ Τόμας, Σαμάρ και ο φόργουορντ ΟλίντεΟ Μάρκους Έρικσον θα επιστρέψει το 2024.

Αναντολού Εφές: Παραμένουν εκτός ο Γουίλ Κλάιμπερν, ο Ροντρίγκ Μπομπουά, ο γκαρντ Οζντεμίρογλου, ο Ερκάν Γιλμάζ, ο φόργουορντ Ντέρεκ Γουίλις,  οι σέντερ Άντε Ζίζιτς, Τάιρικ Τζόουνς, Τίμπορ Πλάις. Ο Ελιάχ Μπράιαντ είμαι αμφίβολος.

Μονακό: Δεν έχει απουσίες.

Μπασκόνια: Αμφίβολος δίνεται ο Ματ Κοστέλο.

Ερυθρός Αστέρας: Απόφαση της τελευταίας στιγμής είναι η συμμετοχή του Άνταμ Χάνγκα.  Αμφίβολος δίνεται ο Ίλιτς. Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα είναι μακροχρόνια απών.

Αρμάνι Μιλάνο: Παραμένει εκτός ο Νίκολα Μίροτιτς. Ο Κέβιν Πάνγκος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του και ο Μπίλι Μπαρόν θα μείνει εκτός για λίγο ακόμα.

Μπαρτσελόνα: Λείπει καιρό ο Μάικλ Καϊσέδο.

Μπάγερν Μονάχου: Αμφίβολος είναι ο Ομπστ. Μακροχρόνια απών ο Λούτσιτς.

Φενερμπαχτσέ: Αμφίβολος δίνεται ο σέντερ Παπαγιάννης. Λείπουν καιρό ο γκαρντ Νέτο και ο φόργουορντ Μπιρσέν

Βιλερμπάν: Δεν έχει απουσίες.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Μοναδικό ερωτηματικό ο Ντι Μπαρτολομέο.

Ολυμπιακός: Παραμένει εκτός ο γκαρντ Ουίλιαμς - Γκος. Στον δεύτερο γύρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ.

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος δίνεται ο γκαρντ Γκριγκόνις. Θα επιστρέψει τον Ιανουάριο ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Παρτιζάν: Εκτός οι ο σέντερ Καμίνσκι, Ούρος Τριφούνοβιτς και ο γκαρντ Αβράμοβιτς. Ταξίδεψαν, αλλά είναι αμφίβολοι οι γκαρντ Γιάραμαζ, ΛεΝτέι και Νάναλι.

Ρεάλ Μαδρίτης: Παραμένει εκτός ο φόργουορντ Γιαμπουσέλε.

Βαλένθια: Νέα απουσία ο γκαρντ Χάρπερ και αμφίβολος δίνεται ο Λόπεθ Αροστέγκι. Ο Μάρτιν Χέρμανσον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και δεν υπολογίζεται.

Βίρτους Μπολόνια: Μοναδική απουσία ο Τζόρνταν Μίκι.

Ζαλγκίρις Κάουνας: Εκτός είναι ο γκαρντ Λεκαβίτσιους, ο φόργουορντ Μπουτκεβίτσιους και ο σέντερ Μάνεκ.