Εποχή Φατίχ Τερίμ ξεκίνησε από χθες στον Παναθηναϊκό, ύστερα από την αιφνίδια απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να απομακρύνει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς από το τιμόνι της ομάδας και να προσλάβει τον Τούρκο προπονητή.

Ο 70χρονος κόουτς θα μπει κατευθείαν στα "βαθιά", καθώς ακολουθεί μήνας-"φωτιά" για τους Πράσινους, που μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσουν τρεις φορές τον Ολυμπιακό και από μία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Βέβαια, ο πολύπειρος τεχνικός έχει φάει με το κουτάλι μεγάλα ντέρμπι στην Τουρκία, αλλά και στην Ιταλία, ενώ αξίξει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχει έρθει τρεις φορές αντιμέτωπος με τον νυν προπονητή του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ήταν την περίοοδο μεταξύ 2011 και 2012, όταν τότε ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών είχε μετρήσει μία ισοπαλία και δύο ήττες ενάντια στη Γαλατασαράι του Τερίμ, αρχικά με την Μπεσίκτας (0-0, 2-3) και εν συνεχεία με την Μπασακσεχίρ (1-3).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 μέρες είχε "τελειώσει" τον Γιοβάνοβιτς ο Αλαφούζος - Δεν... τρόμαξε με Ολυμπιακό ο Τερίμ - Ούτε 1 χρόνο εκτός Τουρκίας!