Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το ντέρμπι Κυπέλλου τής Λεωφόρου Αλεξάνδρας ανήκει στο παρελθόν, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 και θα λύσουν τις διαφορές τους για το ποιος θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, στο παιχνίδι του Γ. Καραϊσκάκης.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Νίκο Βαμβακούλα, παλαίμαχο άσο και των δύο συλλόγων, προκειμένου να σχολιάσει το παιχνίδι, να αποκαλύψει τι "βλέπει" για τη ρεβάνς, αλλά και να αναφερθεί στο τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να βρεθεί ξανά σε τροχιά τίτλου στη Σούπερ Λιγκ τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

"Θα κάνει μεταγραφές ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό - Δύο σέντερ μπακ, χαφ, εξτρέμ, επιθετικό και τερματοφύλακα"

"Στον Ολυμπιακό κάνει κάποιες αλλαγές ο προπονητής, αλλά δεν χρειάζεται πολλά ο Ολυμπιακός: Μεταγραφές χρειάζεται. Ο Μαρινάκης, βέβαια, δεν αφήνει την ομάδα χωρίς ενίσχυση, επειδή αγαπάει την ομάδα θα πάρει παίκτες όπου χρειάζεται", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο παλαίμαχος άσος μέσω του sportdog.

Πού χρειάζεται να φέρει παίκτες;

"Δύο σέντερ μπακ, χαφ, εξτρέμ, επιθετικό. Και έναν τερματοφύλακα, γιατί μόνος του δεν μπορεί να παίξει ο Πασχαλάκης. Οι μεγάλες ομάδες χρειάζονται δύο καλούς γκολκίπερ. Δεν αφήνει ο Μαρινάκης την ομάδα έτσι".

 

"Βελτιωμένος σε σχέση με ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης - Για αυτό δεν είχε δείξει πράγματα ο Τζολάκης - Με άλλο σύστημα στη ρεβάνς"

Μια και αναφέρατε τον Πασχαλάκη, είναι ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του καθώς δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του;

"Ο Πασχαλάκης είναι βελτιωμένος σε σχέση με τη θητεία του στον ΠΑΟΚ. Είναι καλός γκολκίπερ αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει κι άλλον ισαξιο. Ο Τζολάκης ήταν πολύ καλός αλλά δεν είχε τις πολλές ευκαιρίες για να δείξει πραγματα. Δεν μπορείς να τον κρίνεις, ούτε έχει ευθύνη κάποιος. Αν πάει κάπου και παίζει συνέχεια, θα είναι αλλιώς μετά η εξέλιξή του.Τώρα για το αν θα μείνει ή όχι και μετά το καλοκαιρι ο Πασχαλάκης, είναι θέμα διοίκησης και προπονητή".

Τι "βλέπετε" για τη ρεβάνς;

"Όταν παίζουν Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και είναι κλειστά τα γήπεδα, είναι δύσκολο και για τους δύο. Περιμένω να έχουν διαφορετικό σύστημα και οι δύο ομάδες".

"Εκεί φαίνεται ο καλός προπονητής - Υπομονή με Καρβαλιάλ και Τερίμ - Αυτό είναι το καλό για τον Ολυμπιακό"

Ένα σχόλιο για τον Καρβαλιάλ;

"Καινούργιος προπονητής, σε λίγο καιρό θα μας δείξει τι κάνει. Εγώ βλέπω τον προπονητή στις αλλαγές και αν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στη διάρκεια του αγώνα. Εκεί φαίνεται προπονητής, στις αλλαγές. Στην πορεία θα τον δούμε τον Καρβαλιάλ, τώρα του δίνουμε χρόνο να καταλάβει την ομάδα".

Για τον Τερίμ;

"Θέλει κάποιον χρόνο κι αυτός, αλλά θα κάνει μεταγραφές ο Παναθηναϊκός και θα βελτιωθεί. Όλες οι ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία, αλλά το κακό για τον Ολυμπιακό είναι ότι έχει κόντρα τη διαιτησία. Ευτυχώς που δεν είχαμε κόσμο στο γήπεδο, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα πω εγώ ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τερίμ έκανε το ίδιο λάθος, να αλλάξει άμεσα νοοτροπία - Τουρμποκίνητο ο Αλεξανδρόπουλος... κάρο ο Καμαρά