Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Αυτό που κρατάω από τα χρόνια μου στον ΠΑΟΚ είναι ότι εγώ και η οικογένεια μου αγαπήσαμε τη Θεσσαλονίκη και την ομάδα, ενώ υπάρχει η ίδια εκτίμηση και από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό μου».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Με τον Άγγελο συνεργάστηκα και τον ΠΑΟΚ και στην Εθνική Κύπρου, σε ένα μεγάλο κομμάτι της επαγγελματικής μου καριέρας είχα τον Άγγελο προπονητή. Είναι ένας γνήσιος ΠΑΟΚτσης, πονάει την ομάδα, μπορεί πολλές φορές να έχει παρεξηγηθεί, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι σωστα θετική η εικόνα προς το πρόσωπό του».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Αυτό που μου αρέσει από τον φετινό ΠΑΟΚ είναι η σταθερότητα, δεν έχει σκαμπανεβάσματα που είχε την περσινή χρονιά. Παίζει πολύ πιο όμορφο ποδόσφαιρο και πιο ήρεμο και η επιτυχία του φετινού ΠΑΟΚ, πέρα από τη δουλειά του Λουτσέσκου, είναι ότι όλες οι προσθήκες έχουν βοηθήσει. Ο φετινός ΠΑΟΚ μου αρέσει γιατί δεν στηρίζεται σε έναν παίκτη.

Ο κ. Σαββίδης έπραξε πολύ σωστά που έριξε πολλά χρήματα στις ακαδημίες. Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική από τις μεγάλες ομάδες που έχει παιδιά από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα, τα οποία δεν είναι απλά μέλος του ρόστερ αλλά έχουν και πρωταγωνιστικό ρόλο. Η δουλειά αυτή φαίνεται και από τις πωλήσεις που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ».

Για τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ: «Κάθε παίκτης έχει δικά του χαρακτηριστικά. Ο Τζίμας παρότι έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής είναι μέσα στις φάσεις όταν αγωνίζεται και το μέλλον του ανήκει, αρκεί να εργάζεται σκληρά».