04/05/12 - 12:32

Χαμένη παρτίδα!

Έχει στην κατοχή του τρία Καζίνο κι όμως αποφεύγει τον τζόγο. Ίσως γιατί έκανε στο …ποντάρισμα της ζωής του δεν κατάφερε να κερδίσει. Ποιος είναι ο Κώστας Πηλαδάκης.  

Χαμένη παρτίδα!
54.702views 0shares

To …παιδικό ξεκίνημα!

Αρχές της δεκαετίας του '80. Η χρυσή εποχή της βιντεοκασέτας. Ελληνικές φτωχές παραγωγές, ξένες ταινίες, ακόμα και παιδικές σειρές πωλούν σαν τρελές. Ο περισσότερος κόσμος παρακολουθεί μπροστά στην τηλεόραση, νοικιάζει και επιστρέφει κασέτες. Κάποιοι μπορούν να δουν μπροστά από την εποχή τους. Έστω κι αν δεν έχουν καν τελειώσει το λύκειο. Ο Κώστας Πηλαδάκης και ο Αλέξης Τσαντίλης ανοίγουν το πρώτο βίντεο κλαμπ στην περιοχή της Φιλοθέης.

Βόρεια προάστια, πλούτος, δουλειά! Ο γεννημένος στις 17 Αυγούστου του 1966 δεν είχε μάθει να διαχειρίζεται πολλά λεφτά, παρά μόνο να περιτριγυρίζεται από εκείνα. Οι γονείς του, Έλληνες από την Αίγυπτο, προσπαθούσαν να του εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή μόρφωση και το καλύτερο βιοτικό επίπεδο, ωστόσο δεν είχαν την περιουσία που "επιτάσσει" η γειτονιά που μεγάλωσε."Οι γονείς μου με μεγάλωσαν και τους ευχαριστώ γι’ αυτό, χωρίς να έχω ακριβά γούστα", εξομολογείται σε μια από τις συνεντεύξεις του.

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ