Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Επηρέασε την Εθνική ο Σλούκας - Δεν πείθουν οι ΗΠΑ - Οι νέες αποδόσεις των μπουκ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-06-27 15:59:00

Επηρέασε την Εθνική ο Σλούκας - Δεν πείθουν οι ΗΠΑ - Οι νέες αποδόσεις των μπουκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Έχουν αλλάξει οι αποδόσεις για την Εθνική Ελλάδος, μετά την απουσία του Κώστα Σλούκα.

Η Εθνική Ελλάδος καλείται να κάνει μια καλή πορεία στο προσεχές Μουντομπάσκετ, παρότι δεν θα έχει στην διάθεση της τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος αποφάσισε να ξεκουραστεί και να προφυλαχθεί το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που έχει επηρεάσει φυσικά και τους μπουκ!

Αξίζει να σημειωθεί πως το Μουντομπάσκετ 2023 θα γίνει στις Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία, όπου θα γίνει η τελική φάση του τουρνουά, με τις 32 ομάδες να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους!

Tι λένε οι μπουκ 

Το ρόστερ των ΗΠΑ δεν πείθει και για αυτό πλέον δίνει 1.70, την ώρα που Σερβία και Γαλλία βρίσκονται στο 8.00 και στο 9.00 αντίστοιχα. Μάλιστα, η απουσία του Σλούκα έχει φέρει ως 4ο φαβορί την Ελλάδα, στο 10.00, όσο δίνει και η Σλοβενία. Από εκεί και πέρα η Αυστραλία δίνεται στο 12.00 και ο Καναδάς έχει εκτοξευτεί στο 18.00. Τέλος, η Ισπανία δίνεται στο 20.00 από τα μεγάλα φαβορί!

Οι 32 ομάδες του Μουντομπάσκετ 2023

Ευρώπη: Λετονία, Γερμανία, Φινλανδία, Ιταλία, Σλοβενία, Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Λιθουανία, Γεωργία, Μαυροβούνιο και Σερβία.
Αμερική: Καναδάς, ΗΠΑ, Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο, Δομινικανή Δημοκρατία, Βενεζουέλα, Βραζιλία
Ασία/Ωκεανία: Λίβανος, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Κίνα, Ιορδανία, Ιράν, Φιλιππίνες, Ιαπωνία
Αφρική: Ακτή Ελεφαντοστού, Νότιο Σουδάν, Αίγυπτος, Αγκόλα, Πράσινο Ακρωτήρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατάκα Μίροτιτς που… τρέλανε τους Αγγελόπουλους - "Όχι" σε περισσότερα χρήματα - Γιατί θέλει Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags