Τα πάνω κάτω στις αποδόσεις των μακροχρόνιων στοιχημάτων έφερε η 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League μετά την ολοκλήρωση της, καθώς οι νίκες των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού άλλαξαν και πάλι τα δεδομένα και τα προγνωστικά ενόψει συνέχειας. Το σίγουρο είναι πως όσοι τόλμησαν να ποντάρουν είτε στους Ασπρόμαυρους είτε στους Πράσινους πριν την έναρξη της αγωνιστικής ήδη θα τους προσφέρεται cash out υψηλότερο του πονταρίσματός τους.

Αυτό γιατί οι αποδόσεις ήταν στο 4,50 για τον Παναθηναϊκό και στο 5,50 για τον ΠΑΟΚ, οι οποίες πλέον δεν υπάρχουν. Μάλιστα, μέχρι και ο Ρουί Βιτόρια αναφέρθηκε στις αποδόσεις, όσον αφορά στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και το υψηλό 4 που είχε ο άσος, το οποίο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ήταν "υποτιμητικό" για την ομάδα του.

Intime

Τα τωρινά δεδομένα

Όλα ανατράπηκαν, όμως, μετά το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ. Πριν την έναρξη της, ο Παναθηναϊκός βρισκόταν στο -3 από τη δεύτερη ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ στο -4. Η νίκη του Παναθηναϊκού άλλαξε κατά πολύ τα δεδόμενα, καθώς πλέον οι δύο αθηναϊκές ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες, ενώ η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού ήρθε να περιπλέξει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, καθώς έφερε τον Δικέφαλο του Βορρά σε απόσταση αναπνοής. 

Το οξύμωρο της κατάστασης, είναι πως μόλις πριν δύο αγωνιστικές η ΑΕΚ ήταν 7 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ, όμως οι Ασπρόμαυροι με δύο συνεχόμενες νίκες κατάφεραν να ρίξουν τη διαφορά στον μόλις έναν πόντο.

Επιπλέον, οι δύο ομάδες που διεκδικούν τη δεύτερη θέση μαζί με την ΑΕΚ έχουν μπροστά τους δύο αναμετρήσεις μεταξύ τους, αρχικά στο ΟΑΚΑ και ύστερα στην Τούμπα, ενώ η ΑΕΚ αντιμετωπίζει δις τον "κρυπτονίτη" της φετινή σεζόν Ολυμπιακό, πρώτα στο "Γ.Καραϊσκάκης" και στη συνέχεια στην Φιλαδέλφεια, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει έναν εκ των Παναθηναϊκού ή ΠΑΟΚ ή ακόμα και τους δύο από πάνω της, μετά τη λήξη της 4ης αγωνιστικής.

Η ανατροπή των αποδόσεων

Τα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών των πλέι οφ έχουν φέρει ολική ανατροπή και στις αποδόσεις που δίνουν οι μπουκς, οι οποίες, μάλιστα, άργησαν να βγουν, ενδεικτικό της δύσκολης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.

Πλέον, το πρώτο φαβορί για τη δεύτερη θέση είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προσφέρεται στο 2,50, ενώ ακολουθούν οι δύο Δικέφαλοι κοντά στο 3.

Οι αγωνιστικές που απομένουν θα είναι μία "μάχη" τριών διεκδικητών που αναμένεται να μας κρατήσει με "κομμένη την ανάσα" μέχρι το τέλος των πλέι οφ, καθώς διακυβεύεται ένα εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του UEFA Champions League.

AP