ΠΑΟΚ και Άρης προέρχονται από νίκες την προηγούμενη αγωνιστική πριν διασταυρώσουν τα ξίφη τους την 6η στην Τούμπα. Μεγαλύτερη σε πρεστίζ είναι φυσικά η επικράτηση των «κιτρινόμαυρων» επί του Ολυμπιακού, η οποία του ανεβάζει στα ύψη την ψυχολογία.

Οι «ασπρόμαυροι» ηγούνται της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ενώ ο συμπολίτης βρίσκεται στην 6η θέση με 8. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές καυτές αποδόσεις προκειμένου να σας δώσουμε μια εικόνα για το πως μπορείτε να οργανώσετε το ποντάρισμά σας.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε στα 6 από τα τελευταία 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ 7 φορές έχουν μπει πάνω από δύο γκολ. Η μεγαλύτερη απόδοση για τον άσο μπορείτε να τη βρείτε στη Νivbet. με 1,74. Μπορείτε επίσης να ποντάρετε στο Over 2,5 που δίνει η Stoiximan με απόδοση 1,90.

Ο Άρης στα 4 από τα τελευταία 10 παιχνίδια που αγωνίστηκε έχει φέρει ισοπαλία. Το Χ πληρώνει με απόδοση 3,90 στη Novibet. Επίσης ο Άρης στα τελευταία 10 παιχνίδια του Άρη, στα 7 έχουν μπει κάτω από 3 γκολ. Το Πάμε Στοίχημα δίνει με 1,80 απόδοση το Under 2,5.

Στην αγορά των σκόρερ, το να σκοράρει ο Τισουντάλι που ενδέχεται να παίξει και βασικός το Πάμε Στοίχημα δίνει απόδοση 2,45, ενώ το να σκοράρει ο Τσάλοφ δίνει 2,60. Στον Άρη τον συνήθη ύποπτο Μορόν τον δίνουν με απόδοση 2,75, ενώ δελεαστικότητα απόδοση δίνουν στον Μάνου Γκαρθία, τον οποίο δίνου με 4,00.