Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σπέσιαλ» αποδόσεις στην Ιταλία: Αντέχει η Ίντερ στην κορυφή;
| 2019-09-28 17:30:00

«Σπέσιαλ» αποδόσεις στην Ιταλία: Αντέχει η Ίντερ στην κορυφή;

Sportdog Team
«Σπέσιαλ» αποδόσεις στην Ιταλία: Αντέχει η Ίντερ στην κορυφή;

Σήμερα ποντάρουμε στα γκολ!

Στοίχημα - Serie A: Το πρωτάθλημα της Ιταλίας μας έδωσε… ψωμάκι μέσα στην εβδομάδα, αλλά επιστρέφει και σήμερα με πολύ καλά παιχνίδια για την 6η αγωνιστική.

[19:00] Σαμπντόρια – Ίντερ

Η Σαμπντόρια έκανε πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στην Φιορεντίνα την  προηγούμενη αγωνιστική όμως δεν απέφυγε την ήττα με 2-1. Πλέον, επέστρεψε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Ίντερ μοιάζει να είναι ασταμάτητη. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε με 1-0 τη Λάτσιο και φιγουράρει μόνη στην πρώτη θέση έχοντας κάνει το 5/5 στη Σέριε Α. επιπλέον είναι και η κορυφαία άμυνα της Ευρώπης με παθητικό μόλις ένα γκολ. Κάποια στιγμή θα σπάσει το σερί, είναι σήμερα αυτή η μέρα;

Εκτίμηση: GG (1.80)


[21:45] Σασουόλο – Αταλάντα

Η Σασουόλο ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την Πάρμα με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι στο 74΄. Στην έδρα της πάντως είανι πολύ καλή και έχει αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται καθώς σκοράρει πολλά τέρματα. Η Αταλάντα έκανε ματσάρα στο Ολίμπικο και πήρε δίκαιη η νίκη επί της Ρόμα. Πρόκειται για τη τρίτη φετινή νίκη εκτός έδρας σε ισάριθμα ματς και αναρρίχηση στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Εκτίμηση: GG (1.55)


Πηγή: onlinebet24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags