Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξυπνάει η Ρόμα, θέλει να βγει Ευρώπη η Μπολόνια - Αποδόσεις που αξίζουν!
| 2020-02-07 17:13:00

Ξυπνάει η Ρόμα, θέλει να βγει Ευρώπη η Μπολόνια - Αποδόσεις που αξίζουν!

Sportdog Team
Ξυπνάει η Ρόμα, θέλει να βγει Ευρώπη η Μπολόνια - Αποδόσεις που αξίζουν!

Ματσάρες στη Serie A.

Σε ρυθμό πρωταθλημάτων μπαίνουμε σήμερα δίνοντας βάση στην Ιταλία και την Serie A όπου η Ρόμα θα υποδεχθεί την Μπολόνια στην πρεμιέρα της 23ης αγωνιστικής ημέρας και φυσικά είμαστε εδώ για εντοπίσουμε πως θα μας πάει ταμείο το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η Ρόμα στην προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 4-2 από τη Σασουόλο πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις της. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα της ήταν απογοητευτική, καθώς δέχθηκε τρία γκολ. Πλέον ισοβαθμεί στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας με την Αταλάντα.

Η Μπολόνια σε αντίθεση με τη Ρόμα έρχεται από νίκη με 2-1 επί της Μπρέσια μέσα στην έδρα της.ααξίζει να σημειωθεί ότι μείωσε την απόστασή της από την έκτη θέση που οδηγεί σίγουρα στο Γιουρόπα Λιγκ στους δύο βαθμούς. Αξιο αναφοράς ότι δεν έχει κρατήσει μηδέν παθητικό για 17 σερί παιχνίδια στη Σέριε Α.

Πολλούς τιμωρημένους, αλλά και τραυματίες βασικούς έχει σήμερα η Μπολόνια, γεγονός που θα κάνει δύσκολο το έργο της απέναντι στη Ρόμα που σίγουρα θα θέλει να αντιδράσει μετά τα κακά αποτελέσματα που έχει φέρει.

[21:45] Ρόμα – Μπολόνια

Εκτίμηση: 1 (1.65)


ή  GG (1.60)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags