Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μάστερ σε τέτοια ματς ο Ραζβάν - Έτσι στήνει τον ΠΑΟΚ - Αυτό "βολεύει" τον Ολυμπιακό με Άιντραχτ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-21 16:42:00

Μάστερ σε τέτοια ματς ο Ραζβάν - Έτσι στήνει τον ΠΑΟΚ - Αυτό "βολεύει" τον Ολυμπιακό με Άιντραχτ!

Sportdog Team
Μάστερ σε τέτοια ματς ο Ραζβάν - Έτσι στήνει τον ΠΑΟΚ - Αυτό "βολεύει" τον Ολυμπιακό με Άιντραχτ!

Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για τα ευρωπαϊκά κύπελλα δίνουν απόψε Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, με στόχο να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς που θα τους φέρουν σε πλεονεκτική θέση για την πρωτιά στους ομίλους τους.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Σημαντικές εκτός έδρας αναμετρήσεις δίνουν απόψε Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική του Europa και του Conference League, αντίστοιχα.

Ωρολογιακά, ο Δικέφαλος του Βορρά ρίχνεται πρώτος στη μάχη (19:45) στην Δανία απέναντι στην Κοπεγχάγη και θέλει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα για να... ισοσταθμίσει το 1-1 με την Σλόβαν και να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν δείξει ξανά ότι σε δύσκολα παιχνίδια έχουν τον τρόπο να ανταπεξέρχονται και γι' αυτό το λόγο θα πάνε με το μαχαίρι στα δόντια στην Κοπεγχάγη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι... master στο να στήνει την ομάδα του για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Έτσι, λοιπόν, αξίζει το ποντάρισμα στο Χ2 της διπλής ευκαιρίας του ΠΑΟΚ, που προσφέρεται από τη Novibet σε απόδοση 1.86, ενώ πολύ καλά "πληρώνει" και το ενδεχόμενο να είναι το σκορ στο 1-1 σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, με απόδοση στο 2.70.

Λίγες ώρες μετά και συγκεκριμένα στις 22:00, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Φρανκφούρτη την Άιντραχτ, έχοντας στις αποσκευές του δύο νίκες στο ξεκίνημα του ομίλου, την ώρα που η αντίπαλός του έχει τέσσερις βαθμούς.

Οι Ερυθρόλευκοι πάνε πλήρεις στην Γερμανία, με την ψυχολογία στα ύψη μετά το 0-3 επί της Φενέρ, αλλά και τη νίκη με τον ΠΑΣ και θέλουν να μην ηττηθούν, ώστε να διατηρήσουν την πρωτιά στο γκρουπ.

Οι δύο ομάδες δεν θα έλεγαν "όχι" στο ενδεχόμενο να "βολευτούν" με την ισοπαλία, με δεδομένο ότι η Φενέρμπαχτσε και η Άντβερπ, βρίσκονται αρκετά πίσω, με 1 και 0 βαθμούς, αντίστοιχα. 

Έτσι, καλό ποντάρισμα φαίνεται να είναι το "Χ" στο ματς της Φρανκφούρτης, που στη Novibet προσφέρεται στο εξαιρετικό 3.75.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός για το Άιντραχτ-Ολυμπιακός - "Τσεκ" Γερμανών σε ερυθρόλευκο - Τρελά λεφτά για Μπακασέτα


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags