Facebook Pixel Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Τρελή απόδοση για το Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ - Όλα τα λεφτά στο Άιντραχτ-Μπαρτσελόνα - Τι θα παίξεις!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-07 17:42:00

Τρελή απόδοση για το Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ - Όλα τα λεφτά στο Άιντραχτ-Μπαρτσελόνα - Τι θα παίξεις!

του Δημήτρη Σκούφου
Τρελή απόδοση για το Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ - Όλα τα λεφτά στο Άιντραχτ-Μπαρτσελόνα - Τι θα παίξεις!

Οι δύο επιλογές μας από το σημερινό κουπόνι.

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Τεράστιος αγώνας απόψε για τον Δικέφαλο του Βορρά στο "Βελοντρόμ"! Οι Θεσσαλονικείς έχουν ραντεβού με την ιστορία, καθώς συμμετέχουν στην προημιτελική φάση του Europa Conference League, με βλέψεις ακόμα και για παραπάνω.

Όπως είναι λογικό η Μαρσέιγ κρατάει τον ρόλο του φαβορί, όμως ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει με την φετινή του πορεία ότι είναι... πολύ σκληρός για να πεθάνει, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει δώσει άλλον αέρα στην ομάδα του, με την είσοδο του 2022.

Οι "ασπρόμαυροι" είναι λογικό να παραταχθούν προσεκτικά στην Μασσαλία, ωστόσο είναι ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά είτε στην κόντρα, είτε με κάποιο στημένο (βλέπε Κούρτιτς), οπότε το ενδεχόμενο του γκολ/γκολ στην πολύ μεγάλη απόδοση του 2.05 στην Betsson είναι μια επιλογή που αξίζει ποντάρισμα.

Ακόμα μία επιλογή που παρουσιάζει ενδιαφέρον από το σημερινό κουπόνι προέρχεται από το Europa League και την αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί βρίσκονται σε τρομερό φεγγάρι υπό τις οδηγίες του Τσάβι και όταν τους βρίσκουμε σε απόδοση 1.72 στην Betsson, τότε το διπλό για τους "μπλαουγκράνα" μέσα στην Γερμανία έχει αξία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags