Facebook Pixel Betarades: Χαμός με αυτή την απόδοση σε αγώνα μπαράζ στην Αγγλία - Τι θα παίξεις για να πας ταμείο!
| 2022-05-09 11:47:00

Χαμός με αυτή την απόδοση σε αγώνα μπαράζ στην Αγγλία - Τι θα παίξεις για να πας ταμείο!

Sportdog Team
Χαμός με αυτή την απόδοση σε αγώνα μπαράζ στην Αγγλία - Τι θα παίξεις για να πας ταμείο!

Η πρόταση της ημέρας!

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και δυνατά παιχνίδια, οι ρυθμοί πέφτουν στο σημερινό κουπόνι οπαπ της Δευτέρας, με την αναμέτρηση Φιορεντίνα - Ρόμα να ξεχωρίζει από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε πρόταση με αξία, που έρχεται από το παιχνίδι Σέφιλντ - Σάντερλαντ για τα πλέι οφ ανόδου της League One. Πάμε να το αναλύσουμε. 

Δεύτερος αγώνας για τα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου, με τη Σάντερλαντ να έχει το προβάδισμα μετά τη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς. Η Σέφιλντ γνωρίζει πως δεν έχει περιθώρια λάθους στο αποψινό παιχνίδι, η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει ιδανικά την έδρα της, όπου πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει κερδίσει τα 7/8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο "Hillsborough", ενώ ηττήθηκε μόλις σε ένα από τα 13 τελευταία. 

Έχει το πάνω χέρι η Σάντερλαντ μετά τη νίκη με 1-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ παραμένει αήττητη στα 14 τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο σταθερή και έχει σίγουρα δύσκολη αποστολή σε μια δυνατή έδρα όπως αυτή της Σέφιλντ. Δεν θα έχουν εύκολο έργο οι γηπεδούχοι, ωστόσο στην έδρα τους έχουν τον πρώτο λόγο και πιστεύουμε ότι θα καταφέρουν να φτάσουν απόψε στη νίκη. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags