Facebook Pixel Eurobasket 2022: Απόλυτο φαβορί για κούπα η Ελλάδα - Γιάννης για MVP - Πόσο πληρώνουν οι Ντόντσιτς-Γιόκιτς
| 2022-09-10 14:06:00

Απόλυτο φαβορί για κούπα η Ελλάδα - Γιάννης για MVP - Πόσο πληρώνουν οι Ντόντσιτς-Γιόκιτς

Sportdog Team
Απόλυτο φαβορί για κούπα η Ελλάδα - Γιάννης για MVP - Πόσο πληρώνουν οι Ντόντσιτς-Γιόκιτς

Τι προβλέπουν οι book για τη μάχη των μεταλλίων στο Eurobasket 2022, αλλά και την κούρσα για το βραβείο του Πολυτιμότερου Παίκτη.

Eurobasket 2022: Το μεσημέρι του Σαββάτου αρχίζουν τα νοκ άουτ. Και η Ελλάδα μπαίνει στη νέα φάση, ως το απόλυτο φαβορί για να το σηκώσει, μιας και δεν θα πετύχει καμία εκ των Σλοβενία, Γαλλία ή Σερβία, πριν τον τελικό!

Το πρώτο βήμα πρόκειται να γίνει με τους Τσέχους, οι οποίοι είναι το μεγαλύτερο αουτσάιντερ, μαζί με το Βέλγιο, για να αποκλείσουν Ελλάδα και Σλοβενία αντίστοιχα. Πλέον. η Ελλάδα δίνεται στο 3.30 και ενώ είχε ανοίξει αρχικά στο 6.50. Από εκεί και πέρα αυτή τη στιγμή το δεύτερο φαβορί είναι η Σλοβενία στο 4.05, ενώ ακολουθεί η Σερβία στο 4.60 και η Γαλλία στο 11.00!

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης είναι το απόλυτο φαβορί για να βγει MVP, μιας και δίνεται στο 3.30, ενώ ακολουθούν Ντόντσιτς και Γιόκιτς. Τέλος, το ενδεχόμενο να πάρουν μετάλλιο (με οποιαδήποτε σειρά) Ελλάδα, Σερβία και Σλοβενία δίνεται στο ελκυστικό 4.40.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρία Χρυσά ο στόχος της Ελλάδας - Η επόμενη μέρα της Εθνικής - Έρχονται δύο ταλεντάρες από ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags