Facebook Pixel Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για Ντόρσεϊ - Ποια ομάδα είναι φαβορί - Κοντά σε επιστροφή στην Ευρώπη!
| 2022-10-13 16:36:00

Ολυμπιακός και ΠΑΟ για Ντόρσεϊ - Ποια ομάδα είναι φαβορί - Κοντά σε επιστροφή στην Ευρώπη!

Ολυμπιακός και ΠΑΟ για Ντόρσεϊ - Ποια ομάδα είναι φαβορί - Κοντά σε επιστροφή στην Ευρώπη!

Ο Έλληνας γκαρντ δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα!

 Οι Ντάλας Μάβερικς κράτησαν τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στο ρόστερ τους, παρά τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να "κόβεται"!

Όπως ανακοίνωσαν οι Μάβερικς οι Μάρκους Μπίνχαμ, Μουχαμαντού Γκεγιέ, Τάιλερ Χολ και Ντι Τζέι Στιούαρτ Τζούνιορ, αποτελούν παρελθόν από τους Τεξανούς, που για την ώρα διατηρούν στο ρόστερ τους τον Τάιλερ Ντόρσεϊ με two-way συμβόλαιο.

Παρόλα αυτά οι μπουκ έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος άσος, καθώς όπως σας ενημέρωσε και το Sportdog.gr η παραμονή του στο NBA μόνο σίγουρη δεν είναι!

Το στοίχημα αφορά την ομάδα στην οποία θα ανήκει την 1η Γενάρη του 2023! Κοινώς, μένει να δούμε τι εξελίξεις! Πάντως, βάσει των αποδόσεων το νο1 φαβορί για να τον πάρει είναι η Φενέρ που συνεχίζει και ψάχνει παίκτη, ενώ του είχε κάνει και καλή πρόταση το περασμένο καλοκαίρι και προσφέρεται στο 3.00. Από εκεί και πέρα τόσο δίνει και η επιστροφή του στην Μακάμπι, ενώ Μπάγερν Μονάχου και Παναθηναϊκός δίνονται στο 4.00.

Το γεγονός ότι είναι Έλληνας πάντως κάνει υπεραπαραίτητη την κίνηση από την πλευρά των πράσινων που έχουν και πρόβλημα στο σκοράρισμα. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δίνεται στο 7.00, ωστόσο δύσκολα θα χάλαγε το πως έχει δέσει το ρόστερ του μέχρι στιγμής.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει τα πάντα στον ΠΑΟ ο Ντόρσεϊ - Τρελά λεφτά για την… υπέρβαση - Φουλάρει και για το 4αρι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags