Facebook Pixel Ανοιξε ξανά ο ΑΘΗΝΑ 9.84
Life
| 2012-11-30 20:10:00

Ανοιξε ξανά ο ΑΘΗΝΑ 9.84

Ανοιξε ξανά ο ΑΘΗΝΑ 9.84

Προσωρινή… ανακωχή στον ΑΘΗΝΑ 9.84 μετά τα όσα έγιναν με την απόλυση της Λαμπρινής Θωμά.

Αλλωστε, σας είχαμε ενημερώσει έγκαιρα και έγκριτα εδώ.

Ανακωχή αν πιστέψουμε τις προφορικές διαβεβαιώσεις του γενικού διευθυντή του δημοτικού ραδιοσταθμού Τάκη Καμπύλη ότι η Θωμά θα επιστρέψει στο πρόγραμμα. Είχε προηγηθεί και η γενική συνέλευση των εργαζομένων και δήλωση επανόρθωσης από τη δημοσιογράφο:

«Ανακαλώ τις δηλώσεις για τη λειτουργία του Αθήνα 9,84 που δημοσιεύθηκαν στην προσωπική μου σελίδα στο Διαδίκτυο στις 20/10/2012 ως προς τους χαρακτηρισμούς που εκεί περιέχονται, καθώς έγιναν και υπό καθεστώς συναισθηματικής φόρτισης. Εκφράζω επίσης την επιθυμία μου να συνεχίζω να συνεργάζομαι, σύμφωνα με τη σύμβαση εργασίας μου και τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας, σε κλίμα ομαλότητας με τα αρμόδια όργανα του σταθμού και τον Γενικό Διευθυντή κ. Τάκη Καμπύλη , τον οποίο παρά τα όσα συνέβησαν εκτιμώ ως επαγγελματία και συνάδελφο και εκφράζω τη λύπη μου για την ένταση που δημιουργήθηκε από τις παραπάνω δηλώσεις».

Ωστόσο η ΕΣΗΕΑ δεν πείθεται: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ παραμένει, όμως, σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα για την άμεση υλοποίηση της προφορικής δέσμευσης του Γενικού Διευθυντή του σταθμού. Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ επισημαίνει ότι η τήρηση του Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας είναι υποχρέωση και καθήκον του δημοσιογράφου. Ως εκ τούτου εξακολουθεί να θεωρεί ότι η συμπεριφορά του Γενικού Διευθυντή του Ρ/Σ «ΑΘΗΝΑ 9,84» Τάκη Καμπύλη παραβιάζει τα όσα ο Κώδικας Δεοντολογίας ορίζει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags