Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξέλιξη-σοκ στο Masterchef – "Αποχωρεί ο πιο αγαπητός κριτής – Αυτός παίρνει τη θέση του" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-04-08 09:20:00

Εξέλιξη-σοκ στο Masterchef – "Αποχωρεί ο πιο αγαπητός κριτής – Αυτός παίρνει τη θέση του" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Εξέλιξη-σοκ στο Masterchef – "Αποχωρεί ο πιο αγαπητός κριτής – Αυτός παίρνει τη θέση του" (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι παρατήρησε το Twitter στο τέλος του επεισοδίου και γιατί δεν τους άρεσε καθόλου; Τα σενάρια για την επόμενη σεζόν και οι τρομερές αντιδράσεις του κοινού.

Μια εύλογη απορία δημιουργήθηκε στους χρήστες του Twitter μετά το τέλος του επεισοδίου του MasterChef  με καλεσμένο τον Αθηναγόρα Κωστάκο.

Όπως πολύ σωστά παρατήρησαν, ο guest κριτής ήταν εκείνος που ζήτησε από τον Νίκο Σκορδάκη, τον παίκτη που αποχώρησε να βγάλει την ποδιά του και να την αφήσει στον πάγκο του προτού αποχαιρετίσει το παιχνίδι.

Σε κανένα επεισόδιο μέχρι σήμερα δεν ήταν ο καλεσμένος αυτός που αποχαιρετούσε τον παίκτη που φεύγει αλλά ένας από τους κριτές.

Να θυμίσουμε ότι ο Αθηναγόρας Κωστάκος είναι ένας από τους σεφ που γνωρίσαμε τηλεοπτικά ως ο νικητής ενός άλλου ριάλιτι μαγειρικής, του Top Chef.

Η «πρωτοβουλία» αυτή του σεφ -που προφανώς δεν ήταν μια αυθόρμητη κίνηση- σχολιάστηκε μάλλον δυσμενώς από το κοινό, που υποψιασμένο θεώρησε ότι κάνει πρόβα για κριτής την επόμενη σεζόν του MasterChef.

Κάποια σχόλια ανέφεραν ότι αποχωρεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και κάποια άλλα ο Πάνος Ιωαννίδης.

Υπήρξαν και πολύ φανατισμένα σχόλια που έλεγαν ότι αν αντικατασταθεί έστω και ένας από την τριάδα το ριάλιτι δεν έχει ελπίδα.

Δεν γνωρίζουμε αν η κίνηση αυτή του καλεσμένου κριτή ήταν «πρόβα τζενεράλε» για την επιστροφή του στην τηλεόραση (είχε κάνει δική του μαγειρική εκπομπή για μία σεζόν) -και άρα το πιο μεγάλο spoiler για την επόμενη σεζόν- το σίγουρο είναι ότι σε πρώτη φάση το κοινό δεν καλοείδε μια τέτοια κίνηση αφού έχει ταυτιστεί με τους τρεις παρόντες κριτές, που ο καθένας προσφέρει κάτι ξεχωριστό στο συνολικό θέαμα.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καυτή" αποκάλυψη για το MasterChef: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής! (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Ιδού μερικά χαρακτηριστικά σχόλια:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: znews.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags