Facebook Pixel MasterChef: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-04-09 18:50:00

"Καυτή" αποκάλυψη για το MasterChef: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Καυτή" αποκάλυψη για το MasterChef: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πού θα βρεις σιφόν, αβγά ορτυκιού, ψαγμένες τεχνικές, διαφωνίες, μπηχτές, καβγάδες, ένα τρόπαιο και μια επιταγή των 50.000 ευρώ; Στο Master Chef φυσικά, το ριάλιτι μαγειρικής που προβάλλεται στο Star για 5 σερί σεζόν όλη την εβδομάδα πλην Πέμπτης (21.00, το MasterClass τις Κυριακές στις 18.00), και φέτος έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα της prime time ζώνης, ανταγωνιζόμενο ισάξια άλλα πολύ δυνατά προγράμματα που παίζουν απέναντί του, μεταξύ των οποίων κάποια πολύ δημοφιλή ριάλιτι, αλλά και καθημερινές σειρές, όπως οι Αγριες Μέλισσες, για την πλοκή των οποίων υπάρχει επίσης στοιχηματικό ενδιαφέρον.

MasterChef: Βρισκόμαστε αισίως ένα βήμα πριν από την τελική δεκάδα του MasterChef και έχουμε σχηματίσει πλέον ξεκάθαρη άποψη για τον κάθε παίκτη. Οι εκπλήξεις από την παραγωγή δεν σταματούν κάθε εβδομάδα και οι ανατροπές στη διαδικασία διαδέχονται η μία την άλλη. Οι 12 παίκτες που έχουν απομείνει καλούνται να βάλουν τη φαντασία τους να δουλέψει στο μέγιστο φτιάχνοντας έξυπνα, πρωτότυπα, μα πάνω από όλα νόστιμα πιάτα, ενώ αρκετοί προσκεκλημένοι καταξιωμένοι σεφ έχουν περάσει έως τώρα από τον διαγωνισμό, παρουσιάζοντας πιάτα με την υπογραφή τους σε δοκιμασίες αποχώρησης, αλλά και κάθε Κυριακή στο MasterClass δείχνουν τις τεχνικές τους. Ενδεικτικά να αναφέρουμε τους Θάνο Φέσκο, Ερασμία Μπαλάσκα, Μπάμπη Ζηντίλη και φυσικά τον άνθρωπο που είναι πίσω από όλο το f&b management του διαγωνισμού, τον Νίκο Θωμά.

Tα φαβορί των στοιχηματικών για το MasterChef 5

To kingbet.net μίλησε με τους trader των καλύτερων στοιχηματικών εταιριών στην Ελλάδα και «πήρε» αποδόσεις στις βασικές αγορές που αφορούν το Masterchef, όπως ακριβώς έγινε και με το Survivor. Οσον αφορά τους παίκτες, έχουμε ξεκάθαρα φαβορί. Πρώτο και καλύτερο, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη από τη Μυτιλήνη. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν χάνει την ευκαιρία αρκετά συχνά να τη χαρακτηρίζει –όχι άδικα– ακατέργαστο διαμάντι, καθώς ό,τι έχει πάει μπροστά στους κριτές έως τώρα είναι απολύτως επιτυχημένο. Χαρακτηριστικό που επίσης αποδεικνύει την αξία της είναι ότι ποτέ δεν βρέθηκε στη χαμένη ομάδα στις ομαδικές δοκιμασίες. Θα είναι αυτή η πρώτη Ελληνίδα MasterChef; Διόλου απίθανο, καθώς τη βλέπουμε να φτάνει μέχρι το τέλος! Οι traders μας έδωσαν απόδοση 4.50.

Στους πολύ δυνατούς παίκτες κατατάσσουμε και τον Τζιοβάνι Σκαράτζι. Ο χαμηλών τόνων Ιταλός παίκτης είναι πολύ έμπειρος από κουζίνες καθώς δουλεύει σε αυτές από τα 16 χρόνια του και βρέθηκε στην Ελλάδα ως… ερωτικός μετανάστης για χάρη της γυναίκας του τα τελευταία 10 χρόνια. Εχει κι αυτός όλα τα φόντα να φτάσει έως τον τελικό, ωστόσο δεν θα τον ακούσετε ποτέ να υποστηρίζει κάτι τέτοιο, καθότι πολύ μετριόφρων. Θα τον βρούμε στο 4.00.

Από εκεί και πέρα, πολύ δυνατοί παίκτες είναι επίσης ο Ιωάννης, ο Νίκος, η Μαρία και ο Στέφανος. Ο Ιωάννης Αυλωνίτης έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, είναι όμως και ο παίκτης που χαρακτηρίζεται από τη μεγαλύτερη αστάθεια στην πορεία του, καθώς πολύ συχνά βγαίνει στα καλύτερα πιάτα του mystery box και αμέσως μετά, στο τεστ δημιουργικότητας που ακολουθεί, είναι αρκετές οι φορές που έχει βγει προτεινόμενος. Για νικητή του διαγωνισμού τον βρίσκουμε στο 6.00.

Ο Νίκος Σκορδάκης είναι πολύ έμπειρος μάγειρας και έχει βρεθεί αρκετές φορές στα τρία καλύτερα πιάτα. Όπως και τον Ιωάννη, οι μπουκ του δίνουν 6.00 για νικητή του διαγωνισμού. Η Μαρία Λαζαρίδου παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής και όλο και βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός, δείχνοντας ότι δεν ήρθε για να περάσει απλώς την ώρα της. Για να είναι αυτή η νικήτρια οι μπουκ της δίνουν απόδοση 8.00.

Ο Στέφανος Χίλας δείχνει πολύ καλά στοιχεία και έχει πρωταγωνιστήσει αρκετές φορές στο παιχνίδι με τα πιάτα του. Είναι συνήθως ο αρχηγός της μπλε ομάδας (τουλάχιστον ήταν μέχρι την τελευταία ανακατάταξη που μας έφερε τέσσερις ομάδες) και τα έχει πάει πάρα πολύ καλά στον ρόλο αυτό. Για νικητή τον βρίσκουμε στο 8.00. Ο Διονύσης Σαρακίνης είναι επίσης πολύ έμπειρος, με χρόνια στο εξωτερικό, ενώ έχει μαγειρέψει μεταξύ άλλων για τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Για τους traders η απόδοσή του αυτήν τη στιγμή παίζει στο 10.00

Πιο πίσω, με όχι τόσο μεγάλες πιθανότητες για να φτάσουν μέχρι το έπαθλο, βρίσκουμε τους Ανούς Χεριμιάν (14.00), Παναγιώτη Τζαμαλή (14.00), Παύλο Χάππιλο (16.00) και Λία Μακροστέργιου (16.00).

ΠΗΓΗ: kingbet.gr

**** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη-σοκ στο Masterchef – "Αποχωρεί ο πιο αγαπητός κριτής – Αυτός παίρνει τη θέση του" (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags