Facebook Pixel Sportdog.gr | ΒΟΜΒΑ στο MasterChef - MEGA διαρροή αποχώρησης - Ποιος φεύγει το Σάββατο βράδυ!
Life
| 2021-04-14 20:25:00

ΒΟΜΒΑ στο MasterChef - MEGA διαρροή αποχώρησης - Ποιος φεύγει το Σάββατο βράδυ!

Sportdog Team
ΒΟΜΒΑ στο MasterChef - MEGA διαρροή αποχώρησης - Ποιος φεύγει το Σάββατο βράδυ!

Η επιστροφή της Μαρίνας Ντεμολλάι, της αγαπημένης του κοινού είναι πλέον γεγονός. Σήμερα έχουμε την συνέχεια της δοκιμασίας με τα υπόλοιπα τρία ζευγάρια

MasterChef spoiler: Σήμερα θα δούμε τα υπόλοιπα τρία ζευγάρια που θα μονομαχήσουν στο MasterChef για την μια θέση που θα τους οδηγήσει στην συνέχεια του διαγωνισμού! Ιωάννης εναντίον Στέφανου, Αντώνης εναντίον Ανούς και φυσικά την Κωνσταντίνα εναντίον του Παύλου σε μια μαγειρική μονομαχία όπου για κάποιους θα τους επαναφέρει μέσα στο μαγειρικό διαγωνισμό.

Οι νικητές απο τα σημερινά ζευγάρια θα ακολουθήσουν τους υπολοίπους στον εξώστη ενώ οι χαμένοι θα έχουν ακόμα μια τελευταία ευκαιρία την Παρασκευή και το Σάββατο όπου θα έχουμε και την τελευταία αποχώρηση.

MasterChef Spoiler – Αποχώρηση Σαββάτου

Έχουμε μια διαρροή ένα νέο MasterChef spoiler, για τον παίκτη που αποχωρεί το Σάββατο και αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη έκπληξη αν ισχύει.

Για μια ακόμα φορά θα σας αναφέρουμε ότι τα spoiler για το MasterChef είναι αρκετά δύσκολα να βγουν, αφού το Star προσπαθεί και συνήθως τα καταφέρνει να κρατάει στο σκοτάδι όλους εμάς που προσπαθούμε να σας ενημερώσουμε.

Σύμφωνα με το MasterChef spoiler που έχουμε για την επόμενη αποχώρηση, ο παίκτης που αναμένεται να αποχωρήσει και να είναι και ο μεγάλος άτυχος της εβδομαδιαίας διαδικασίας είναι η Λία!

Πάρτε μια γεύση για σήμερα με το MasterChef trailer

Πηγή: tvfreaks.gr

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη αποκάλυψη για MasterChef: Αλλαγή στην δυάδα τελικού - Ποιο μεγάλο όνομα φεύγει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags