Facebook Pixel Masterchef: Mega Spoiler για Masterchef μετά την αποχώρηση - Διέρρευσε από το Star - Τριάδα φωτιά! (BINTEO)
Life
| 2021-05-07 11:03:00

Mega Spoiler για Masterchef μετά την αποχώρηση - Διέρρευσε από το Star - Τριάδα φωτιά! (BINTEO)

Sportdog Team
Mega Spoiler για Masterchef μετά την αποχώρηση - Διέρρευσε από το Star - Τριάδα φωτιά! (BINTEO)

Η τελική εννιάδα και η διαρροή που αποκαλύπτει τις τρομερές εξελίξεις στο ριάλιτι μαγειρικής. Τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες στο παιχνίδι και ο μεγάλος τελικός που ήδη έχει γυριστεί.

Masterchef:  Με εννιά παίκτες συνεχίζεται κούρσα για τον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής, μετά τη νέα αποχώρηση που είχαμε το βράδυ της Τετάρτης με την Ανούς!

Στο παιχνίδι έχουν παραμείνει Διονύσης, Νίκος, Αλέξανδρος, Ιωάννης, Τζιοβάνι, Μαργαρίτα, Παύλος, Μαρίνα και Παναγιώτης και οι επόμενες ημέρες και δοκιμασίες, θα είναι δύσκολες για όλους.

Με την αγωνία να πιάνει κόκκινο όσο πλησιάζουμε στο τέλος, ήρθε η ώρα για ένα mega – spoiler που αφορά τον μεγάλο τελικό που γυρίζεται αυτές τις μέρες και θα μεταδοθεί κάπου στα τέλη Μαΐου με τις αρχές Ιουνίου – με την τελευταία ημερομηνία να αποτελεί και το πιο πιθανό σενάριο. Ποια θα είναι η τελική τριάδα του MasterChef 5;!

Σύμφωνα λοιπόν με τις διαρροές, είναι η πρώτη φορά που στο MasterChef στον τελικό υπάρχει όχι μια αλλά δυο γυναίκες που θέτουν πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για το μεγάλο έπαθλο αλλά και τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας γυναίκας MasterChef!

Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, τότε στον τελικό στην Χαλκιδική θα βρεθούν η Μαρίνα, η Μαργαρίτα – στις οποίες δόθηκε μάλιστα και δεύτερη ευκαιρία μετά την αποχώρησή τους – και ο Διονύσης. Τρεις πολύ δυνατοί παίκτες, κατά κοινή ομολογία, που όποιος και να καταφέρει να κερδίσει θα είναι μεγάλο κέρδος για το παιχνίδι, καθώς θα υπάρχει ένας πολύ άξιος σεφ ως διάδοχος όλων των υπολοίπων. Δεδομένου λοιπόν ότι δυο από τους τρεις φιναλίστ είναι γυναίκες όλα δείχνουν ότι φέτος θα έχουμε νικήτρια και όχι νικητή.

Ο τελικός έχει μαγνητοσκοπηθεί στο μεγαλύτερο μέρος του εκτός από το τελευταίο μισάωρο που θα γίνει ζωντανά κατά τη μετάδοσή του καθώς το STAR θέλει να διαφυλάξει το αποτέλεσμα από τις όποιες διαρροές.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Έγινε η ανατροπή - Πληροφορία... φωτιά για το ριάλιτι - Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής!

 

 

 

 

 

 

Πηγή: youfly.com

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags