Facebook Pixel Masterchef: Τεράστια ανατροπή στο Masterchef - Απογοήτευση στους τηλεθεατές - Μεγάλη έκπληξη πριν τον τελικό!
Life
| 2021-05-26 10:05:00

Τεράστια ανατροπή στο Masterchef - Απογοήτευση στους τηλεθεατές - Μεγάλη έκπληξη πριν τον τελικό!

Sportdog Team
Τεράστια ανατροπή στο Masterchef - Απογοήτευση στους τηλεθεατές - Μεγάλη έκπληξη πριν τον τελικό!

Κι ενώ πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία, στο STAR πήραν μία απόφαση που θα συζητηθεί και η οποία σίγουρα δεν θα αρέσει σε πολλούς. Το κοινό μόνο ευχάριστα δεν θα το δεχθεί.

Masterchef: Στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό βρίσκεται πλέον το Masterchef, καθώς βρισκόμαστε… μία ανάσα από την τελική τριάδα.

Ωστόσο, στο STAR πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε μία σημαντική αλλαγή λίγο πριν το φινάλε και αυτή θα αφορά τις μέρες προβολές του ριάλιτι μαγειρικής.

Δείτε επεισόδια και highlights του MasterChef ΕΔΩ

 

Όπως διαβάσαμε στο youfly.com, για να μην συμπέσει με άλλους τελικούς όπως πχ της Φάρμας που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 10 Ιουνίου καθώς μια μέρα μετά τις 11/6 κάνει πρεμιέρα το Euro που προβάλλει ο ΑΝΤ1, το κανάλι αποφάσισε τις δυο τελευταίες εβδομάδες νέες αλλαγές στις μέρες προβολής, με το MasterChef 5 να προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα κι όχι τέσσερις, δηλαδή από Δευτέρα έως Τετάρτη.

Από εκεί και πέρα, ο τελικός φέτος πραγματοποιείται εκτός συνόρων Αττικής και συγκεκριμένα στην Χαλκιδική και στο ξενοδοχείο Sani όπου τα τελευταία επεισόδια υπάρχει και μια συνεργασία. Εκεί λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες μου θα βρεθούν τρεις φιναλίστ και όλα δείχνουν ότι ο τελικός θα είναι γυναικεία υπόθεση αφού δυο από τους τρεις ανήκουν στο γυναικείο φύλο.

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που στο MasterChef στον τελικό υπάρχει όχι μια αλλά δυο γυναίκες που θέτουν πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για το μεγάλο έπαθλο αλλά και τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας γυναίκας MasterChef.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Masterchef - Spoiler: Αποχωρεί φαβορί την Τετάρτη το βράδυ - Ποιος πάει τελικό - Ανατροπή με Μαργαρίτα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags