Facebook Pixel Masterchef: Masterchef - Spoiler: Αποχωρεί φαβορί την Τετάρτη το βράδυ - Ποιος πάει τελικό - Ανατροπή με Μαργαρίτα
Life
| 2021-05-26 13:42:00

Masterchef - Spoiler: Αποχωρεί φαβορί την Τετάρτη το βράδυ - Ποιος πάει τελικό-Ανατροπή με Μαργαρίτα

Sportdog Team
Masterchef - Spoiler: Αποχωρεί φαβορί την Τετάρτη το βράδυ - Ποιος πάει τελικό-Ανατροπή με Μαργαρίτα

Διαρροή-βόμβα για το ριάλιτι μαγειρικής και τις τρομερές εξελίξεις στο τελευταίο επεισόδιο. Ποιος είναι ο παίκτης-φαβορί που αποχωρεί σήμερα και ποιος είναι ο πρώτος που... έκλεισε θέση στον μεγάλο τελίκό; Διαβάστε τα ονόματα!
 

Masterchef: Με τετράδα συνεχίσαμε στην 15η εβδομάδα, με τους Διονύση, Μαρίνα, Μαργαρίτα, Αλέξανδρο,  στο MasterChef 5 του STAR. Ο 3ος ημιτελικός όμως ήταν αρκετά δύσκολος, αφού έδινε ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Η Μαργαρίτα είχε το πλεονέκτημα στο β ημιτελικό να επιλέξει τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν. Για τον εαυτό της διάλεξε αντίπαλο τον Αλέξανδρο, ενώ το δεύτερο ζευγάρι ήταν η Μαρίνα και ο Διονύσης. Μαργαρίτα και Αλέξανδρος έβγαλαν δύο πολύ καλά πιάτα, αλλά το καλύτερο ήταν της Μαργαρίτας, που πέρασε στον τελικό. Η δεύτερη ομάδα έφτιαξε μέτρια πιάτα αλλά το καλύτερο ήταν του Διονύση, που ανέβηκε στον εξώστη με την Μαργαρίτα.

Αλέξανδρος και Μαρίνα σήμερα θα τα δώσουν όλα για να είναι αυτοί που θα συμπληρώσουν την τριάδα. Ποιος θα τα καταφέρει; Η Μαρίνα θα περάσει στον τελικό και ο Αλέξανδρος θα αποχωρήσει για δεύτερη φορά από το Masterchef.


Δείτε επεισόδια και highlights του MasterChef ΕΔΩ

 

Όσον αφορά όμως το δεύτερο ζευγάρι, που διεκδικεί το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Η δοκιμασία είναι πιάτο αντιγραφής της καλεσμένης Σεφ Γεωργιάννα Χιλιαδάκη: Μια ξεχωριστή παρουσία αφού είναι η μοναδική Ελληνίδα σεφ βραβευμένη με 2 αστέρια Michelinς.

Στις αντιγραφές η Μαργαρίτα δεν είναι τόσο καλή και σήμερα, όπως αναφέρουν οι διαρροές, θα δυσκολευτεί πάρα πολύ και έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες και κάποια ρεπορτάζ "δίνου νικητή τον Διονύση. Δεν έχουν επιβεβαιωθεί, όμως το σίγουρο είναι πως η Μαργαρίτα για πρώτη φορά τα βρήκε δύσκολα και δεν έκανε... περίπατο.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανατροπή στο Masterchef - Απογοήτευση στους τηλεθεατές - Μεγάλη έκπληξη πριν τον τελικό!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags