Facebook Pixel Masterchef: Αποκάλυψη-φωτιά για το Masterchef - Ανατροπή λίγα 24ωρα πριν τον τελικό - Επιστροφές παικτών!
Life
| 2021-05-30 13:03:00

Αποκάλυψη-φωτιά για το Masterchef - Ανατροπή λίγα 24ωρα πριν τον τελικό - Επιστροφές παικτών!

Sportdog Team
Αποκάλυψη-φωτιά για το Masterchef - Ανατροπή λίγα 24ωρα πριν τον τελικό - Επιστροφές παικτών!

Πληροφορία που φέρνει τα πάνω-κάτω στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, λίγες ημέρες πριν το φινάλε του παιχνιδιού. Κι ενώ ψάχνουμε τον μεγάλο νικητή, ξαφνικά το σπίτι γεμίζει και πάλι.

Masterchef: Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε πλέον για το ριάλιτι μαγειρικής του Star και ήδη το βράδυ της Πέμπτης, παρακολουθήσαμε το πρώτο μέρος των ημιτελικών.

Μαρίνα Ντεμολλάι και Διονύσης Σαρακίνης βρέθηκαν αντιμέτωποι στην πρώτη μαγειρική κόντρα της πρώτης μέρας των δοκιμασιών του MasterChef που θα κρίνει ποιος θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο του τελικού. Στην πρώτη δοκιμασία, στην οποία συναποφάσισαν και οι τρεις κριτές έναν βαθμό για κάθε παίκτη, τόσο η Μαρίνα όσο και ο Διονύσης πήραν 9 για τα πιάτα τους και έτσι οι δυο παίκτες ήρθαν ισοπαλία.

Οι δυο φιναλίστ στην συνέχεια διαγωνίστηκαν σε μια δοκιμασία αντιγραφής, εξαιρετικά δύσκολη και πλέον περιμένουμε τη Δευτέρα να δούμε τις επόμενες δύο και τελευταίες δοκιμασίες, που θα βγάλουν τον δεύτερο παίκτη που θα πάει στον τελικό, για να αντιμετωπίσει τη Μαργαρίτα.

Δείτε επεισόδια και highlights του MasterChef ΕΔΩ

Άλλωστε, η ημερομηνία για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5 έχει «κλειδώσει» για τις 9 Ιουνίου και η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει live στο τελευταίο μισάωρο της εκπομπής. Οι δοκιμασίες του τελικού έχουν γυριστεί και περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που θα διεκδικήσουν τα 50.000 ευρώ και τον τίτλο του «MasterChef 5».

Ωστόσο, μετά τον ημιτελικό και πριν τον μεγάλο τελικό, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, σκέφτονται στο κανάλι μία ακόμα ΜΕΓΑΛΗ έκπληξη. Ποια; Την επιστροφή κάποιων παικτών, πιθανότατα από την οκτάδα ή εξάδα. Φυσικά δεν θα μπορούν να διεκδικήσουν το έπαθλο, ωστόσο θα επιστρέψουν για να «γεμίσουν» δύο επεισόδια, να εκτοξεύσουν την τηλεθέαση και να… μονομαχήσουν για 10.000 ευρώ. Αυτή είναι η σκέψη που υπάρχει εδώ και καιρό και ήδη έχουν γίνει επαφές με κάποιους παίκτες που έχουν αποχωρήσει. Αν υπάρξει ανταπόκριση, ετοιμαστείτε για επιστροφές στο masterchef!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Χαμός με τον τελικό του Masterchef - Μεγάλες επιστροφές στην κουζίνα - Ανακοίνωση από Star! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags