Facebook Pixel Masterchef: Χαμός με τον τελικό του Masterchef - Μεγάλες επιστροφές στην κουζίνα - Ανακοίνωση από Star! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-06-01 15:57:00

Χαμός με τον τελικό του Masterchef - Μεγάλες επιστροφές στην κουζίνα - Ανακοίνωση από Star! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός με τον τελικό του Masterchef - Μεγάλες επιστροφές στην κουζίνα - Ανακοίνωση από Star! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξελίξεις στο ριάλιτι μαγειρικής που θα ενθουσιάσουν το κοινό. Η... βόμβα έσκασε και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις για τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται.

Masterchef: Στα πρώτα θέματα της επικαιρότητας ήταν το Σαββατοκύριακο το ριάλιτι μαγειρικής του Star. Όχι τόσο για τα όσα θα γίνουν στον ημιτελικό και τον τελικό, αλλά για όσα θα γίνουν του χρόνου.

Όλα ξεκίνησαν από ρεπορτάζ που θέλουν τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει προσεγγίσει τους κριτές του Masterchef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο για ένα διαφορετικό πρότζεκτ μαγειρικής που προορίζεται για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν, ο Ιλιτζαλί φέρεται να τους προσφέρει κλειστό τριετές συμβόλαιο με πολλαπλάσιες απολαβές από την αντίστοιχη συμφωνία τους με το κανάλι του Star. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για την εφημερίδα Real life, η πρόταση της AcunMedya φέρεται να αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ και το Star έχει επανέλθει με αντιπρόταση. 

Δείτε επεισόδια και highlights του MasterChef ΕΔΩ

 

Αυτό ήταν το ένα κομμάτι της είδησης, που… λόγω χρημάτων τράβηξε και το ενδιαφέρον. Το δεύτερο κομμάτι όμως αφορά τις τρομερές αλλαγές που θα έχουμε στο Masterchef και θα αφορούν τις επιστροφές. Όχι τις επιστροφές των φετινών παικτών πριν τον τελικό, θέμα που σας αποκάλυψε πριν μερικά 24ωρα το Sportdog.gr, αλλά τις επιστροφές των καλύτερων παικτών!

Πότε; Στο Masterchef 6 το οποίο είναι πολύ πιθανό να γίνει με… τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν τα προηγούμενα χρόνια ή σε συνδυασμό των stars με νέους. Όλα αυτά μάλιστα θα κλείσουν τα επόμενα 24ωρα και θα ανακοινωθούν την ημέρα του μεγάλου τελικού, την Τετάρτη 9 Ιουνίου!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MEGA spoiler για Masterchef - Αυτό είναι το ζευγάρι του τελικού - Ανατροπή και δάρκυα τη Δευτέρα
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags