Facebook Pixel MasterChef: Τεράστιο Spoiler για το Masterchef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής - Πώς... πρόδωσαν το όνομά του (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-06-09 08:10:00

Τεράστιο Spoiler για το Masterchef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής - Πώς... πρόδωσαν το όνομα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τεράστιο Spoiler για το Masterchef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής - Πώς... πρόδωσαν το όνομα (ΦΩΤΟ)

Πού θα βρεις σιφόν, αβγά ορτυκιού, ψαγμένες τεχνικές, διαφωνίες, μπηχτές, καβγάδες, ένα τρόπαιο και μια επιταγή των 50.000 ευρώ; Στο Master Chef φυσικά, το ριάλιτι μαγειρικής που προβάλλεται στο Star για 5 σερί σεζόν, και φέτος έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα της prime time ζώνης, ανταγωνιζόμενο ισάξια άλλα πολύ δυνατά προγράμματα που παίζουν απέναντί του, μεταξύ των οποίων κάποια πολύ δημοφιλή ριάλιτι, αλλά και καθημερινές σειρές, όπως οι Αγριες Μέλισσες, για την πλοκή των οποίων υπάρχει επίσης στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Ολα τα στοιχήματα του μεγάλου τελικού του MasterChef 5

Η ώρα του μεγάλου τελικού του MasterChef 5 έφτασε. Σε αυτόν θα συμμετέχουν η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης. Οι τελευταίοι που αποχώρησαν ήταν η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός. Εμείς μιλήσαμε με τους traders για αποδόσεις και σας τις παρουσιάζουμε!

Αρχικά να αναφέρουμε ότι ο νικητής του τελικού θα ανακοινωθεί σε ζωντανή μετάδοση και αφού νωρίτερα έχουν διεξαχθεί οι μαγειρικές μονομαχίες. Συγκεκριμένα η ανάδειξη του νικητή είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 9 Ιουνίου. Νωρίτερα θα έχουν προηγηθεί και άλλα επεισόδια του δημοφιλούς ριάλιτι.

Στο πρώτο από αυτά θα υπάρξουν τέσσερις επιστροφές πρώην παικτών και συγκεκριμένα του Τζιοβάνι, του Παύλου, του Αλέξανδρου και της Μαρίνας. Οι δύο φιναλίστ, Μαργαρίτα και Διονύσης θα επιλέξουν δύο βοηθούς και με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθούν δύο ομάδες. Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε ότι οι βοηθοί της νικήτριας ομάδας θα κερδίσουν ένα «τίμιο μεροκάματο» ύψους 5.000 ευρώ.

 

Δείτε επεισόδια και highlights του MasterChef ΕΔΩ

 

Μεγάλο φαβορί για το έπαθλο παραμένει η Μαργαρίτα που πλέον βρίσκεται στο 1.55 από το 2.75 που την είχαμε την προηγούμενη φορά. Ο Διονύσης προσφέρεται στο 2.50 έχοντας προφανώς υποχωρήσει από το 4.50.

Από εκεί και πέρα οι traders μας έδωσαν αποδόσεις και για αρκετά ακόμα events του μεγάλου τελικού. Στο 3.50 παίζει το ενδεχόμενο να βαθμολογηθεί η Μαργαρίτα μόνο με 10άρια σε μια από τις δοκιμασίες του τελικού. Η αντίστοιχη απόδοση του Διονύση είναι το υψηλό 6.00. Πιθανότερη εξέλιξη, σε απόδοση 1.65, θεωρείται να μην πάρει κάποιος από τους δύο το απόλυτο.

Ο τελικός είναι αρκετά αμφίρροπος και αυτό φαίνεται και από το 1.80 που βρίσκουμε το να μην κερδίσει ένας από τους δύο φιναλίστ όλες τις δοκιμασίες. Στο 2.75 βρίσκεται να κάνει το απόλυτο η Μαργαρίτα, στο 7.50 ο Διονύσης.

Η πίεση του χρόνου θα είναι μεγάλη, συνεπώς δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιος παίκτης να μην καταφέρει να παρουσιάσει πιάτο σε κάποια δοκιμασία. Στο 8.00 προσφέρεται αυτό το ενδεχόμενο για τον Διονύση, στο 9.00 για τη Μαργαρίτα, στο 1.20 να είναι και οι δύο παίκτες τυπικοί και εντός χρόνου.

Τέλος, αποδόσεις βρίσκουμε και στο ποιος κριτής θα δώσει τη μεγαλύτερη αθροιστική βαθμολογία. Πρώτο φαβορί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο 3.00, έπεται ο Πάνος Ιωαννίδης στο 3.50 και ψηλότερα από όλους, στο 5.00, ο Σωτήρης Κοντιζάς. Στο 4.00 να δώσει την υψηλότερη βαθμολογία ο καλεσμένος σεφ.

Τα ψέματα λοιπόν τελείωσαν, οποιοιδήποτε συναισθηματισμοί και φιλίες έχουν μπει πλέον στην άκρη, οι παίκτες σχεδόν μπορούν να ακουμπήσουν το τρόπαιο, και φυσικά τα 50.000 ευρώ, τόσο κοντά που έχουν φτάσει. Το μόνο που μένει είναι να μαγειρέψουν νόστιμα και έξυπνα. Η συνέχεια επί της οθόνης! 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Η τεράστια διαφορά του περσινού τελικού Masterchef με τον φετινό - Χαμός στο twitter με Κουτσόπουλο...

ΠΗΓΗ: kingbet.net

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags