Facebook Pixel Survivor: Άγριο… χέρι Ατζούν στους παίκτες του Survivor - Τρελό κράξιμο και μεγάλη κωλοτούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-07-16 17:50:00

Άγριο… χέρι Ατζούν στους παίκτες του Survivor - Τρελό κράξιμο, τηλέφωνα και μεγάλη κωλοτούμπα (Vid)

Sportdog Team
Άγριο… χέρι Ατζούν στους παίκτες του Survivor - Τρελό κράξιμο, τηλέφωνα και μεγάλη κωλοτούμπα (Vid)

Από την παραγωγή και στενοί συνεργάτες του Ατζούν Ιλιτζαλί, πήραν τα τηλέφωνα που έπρεπε, το θέμα... μαζεύτηκε άμεσα, τα στόματα έκλεισαν (και θα παραμείνουν κλειστά!) και οι καταγγελίες θα ξεχαστούν πολύ γρήγορα.

Survivor: Θυμόμαστε όλοι ότι τις προηγούμενες ημέρες του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ είχαμε τις δηλώσεις σοκ από Ασημακόπουλο και Κόρομι περί στημένων στο νησί.

Φυσικά έγινε ένας μεγάλος χαμός, γράφτηκαν πολλά. Υπήρχαν και φήμες ότι θα υπήρχε παρέμβαση από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για το “στήσιμο” στο παιχνίδι.

Ο πρώτος που άρχισε τον χορό των αποκαλύψεων ήταν ο Κόρομι, που είχε πει μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες: Το θεατρικό για τον Τριαντάφυλλο ήταν κάτι που μας ζήτησαν από την παραγωγή για να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε κακή πρόθεση». Τα λεγόμενα του «Κόρο» επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος από το στούντιο της εκπομπής «Πρωινό», στην οποία ήταν καλεσμένος. «Αυτό με τον Τριαντάφυλλο ήταν όντως της παραγωγής. Αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης» είπε και, προβληματισμένος και στενοχωρημένος, έριξε και τη χαριστική βολή: Και με τον γυμνισμό ήταν στημένο. Θέλαμε να δώσουμε άλλο μήνυμα, ότι δεν θέλουμε να ντρεπόμαστε για το σώμα μας!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι not». «Επιβεβαιώνω αυτό που είπε ο Κόρο για την παραγωγή και το θεατρικό. Είχε γίνει μια συζήτηση, αλλά δεν ευθύνεται η παραγωγή, αλλά εμείς ευθυνόμαστε που το κάναμε. Αναλαμβάνω τις ευθύνες και τα λάθη μου και ζητάω συγγνώμη».

Αλλά τελικά έκανε την τούμπα της χρονιάς και πήρε πίσω περί στημένων στο νησί και μάλιστα ζήτησε και συγνώμη από την παραγωγή. Η πίεση θα πρέπει να ήταν μεγάλη για να χορέψει την ζεμπεκιά της χρονιάς, ενώ όπως θα δείτε μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον ΣΚΑΪ. Πληροφορίες λένε πάντως πως η... κωλοτούμπα μόνο τυχαία δεν έγινε μέσα σε λίγες ώρες. Από την παραγωγή και στενοί συνεργάτες του Ατζούν Ιλιτζαλί, πήραν τα τηλέφωνα που έπρεπε, το θέμα... μαζεύτηκε άμεσα, τα στόματα έκλεισαν (και θα παραμείνουν κλειστά!) και οι καταγγελίες θα ξεχαστούν πολύ γρήγορα. Ο Τούρκος παραγωγός δεν είναι "χθεσινός" και σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθεί να δυσφημούν το παιχνίδι του και τις δουλειές του, παιδιά που τους έχει μάλιστα πληρώσει καλά για να μπουν στα ριάλιτί του. Άλλωστε, πρόκειται για πρότζεκτ εκατομμυρίων, το οποίο θα επιστρέψει σε λίγους μήνες στις τηλεοράσεις μας...
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πισώπλατο χτύπημα" Σάκη Τανιμανίδη σε Ατζούν - Δεν θα το πιστεύει ο Τούρκος - "Φωτιά" στο Survivor
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags