Facebook Pixel Survivor: "Πισώπλατο χτύπημα" Σάκη Τανιμανίδη σε Ατζούν - Δεν θα το πιστεύει ο Τούρκος - "Φωτι" στο Survivor
Life
| 2021-07-18 15:19:00

"Πισώπλατο χτύπημα" Σάκη Τανιμανίδη σε Ατζούν - Δεν θα το πιστεύει ο Τούρκος - "Φωτιά" στο Survivor

"Πισώπλατο χτύπημα" Σάκη Τανιμανίδη σε Ατζούν - Δεν θα το πιστεύει ο Τούρκος - "Φωτιά" στο Survivor

Ο πρώην παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης και φίλος του Τούρκου παραγωγού, ετοιμάζεται για... πόλεμο τη νέα σεζόν. Πώς θα αντιδράσει άραγε η απέναντι πλευρά;

Σε πολύ καλό επίπεδο διατηρούνται οι σχέσεις του Σάκη Τανιμανίδη με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και δεν είναι τυχαίο, πως στον τελικό του φετινού Survivor, παρότι ο παρουσιαστής πλέον δεν βρίσκεται στον ΣΚΑΪ, ο Τούρκος παραγωγός του έστειλε ευχές On camera για τα δίδυμα.

Ωστόσο, η νέα σεζόν που έρχεται θα είναι δύσκολη και αναμένεται η κατάσταση να… αγριέψει!

Μπορεί να παραμένει στον ΑΝΤ1 αλλά μας έχει μπερδέψει ο Σάκης Τανιμανίδης. Σε ποιο ριάλιτι θα είναι τελικά του χρόνου; Στη Φάρμα μην το δένετε και κόμπο ότι θα είναι. Γιατί στο Μαρούσι τον έχουν για άλλα, καλύτερα. Το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα το ριάλιτι “Είμαι celebrity πάρτε με από εδώ!” και ο Σάκης παίζει δυνατά εκεί.

Όπως διαβάσαμε στο iciao.gr, στόχος είναι να χτυπήσει το Survivor και δεν υπάρχει καλύτερο από το να βρθεί απέναντι ο πρώην παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης. Ο οποίος ξέρει όσο λίγοι τα υπέρ και τα κατά του μεγάλου αντιπάλου. Από κει και πέρα, το όνομά του παίζει και για το Shark Tank, ένα επιχειρηματικό ριάλιτι. Να δούμε στο τέλος πού θα καθίσει η μπίλια.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριο… χέρι Ατζούν στους παίκτες του Survivor - Τρελό κράξιμο, τηλέφωνα και μεγάλη κωλοτούμπα (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags