Facebook Pixel Ζέτα Μακρυπούλια - Νίκος Μουτσινάς: Τα... τίναξε όλα στον αέρα η Μακρυπούλια - Άφησε… παγωτό τον Αρναούτογλου - "Χουνέρι" σε Μουτσινά
Life
| 2021-09-27 09:00:00

Τα... τίναξε όλα στον αέρα η Μακρυπούλια - Άφησε… παγωτό τον Αρναούτογλου - "Χουνέρι" σε Μουτσινά

Sportdog Team
Τα... τίναξε όλα στον αέρα η Μακρυπούλια - Άφησε… παγωτό τον Αρναούτογλου - "Χουνέρι" σε Μουτσινά

Πώς χάλασε το πρόγραμμα και η νέα της εκπομπή μετά το καθημερινό Ρουκ Ζουκ. Γιατί διαφώνησε με τον ΑΝΤ1, οι πληροφορίες που κυκλοφορούν και τι συμβαίνει με τους άλλους παρουσιαστές.

Ζέτα Μακρυπούλια - Νίκος Μουτσινάς - Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αλλαγές της τελευταίας στιγμής υπήρξαν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, μεταγραφές και πολύ παρασκήνιο πίσω από τις τελευταίες αποφάσεις του καναλιού.

Όλοι λοιπόν περιμένουν την πρεμιέρα του Ελλάδα έχεις Ταλέντο, για το οποίο βγήκε πλέον και η επίσημη ανακοίνωση, από την οποία μάθαμε πως τα μέλη της επιτροπής θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, Κρυσταλλία Ρήγα και Έλενα Χριστοπούλου.

Η τελευταία μάλιστα, χάλασε την τελευταία μέρα τη συμφωνία με το OPEN και ήρθε στο σόου, όπου πήρε τη θέση της Ζέτας Μακρυπούλια. Η γνωστή παρουσιάστρια είπε «όχι» στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή και επιφυλάσσοντας μια μεγάλη έκπληξη και στους δημοσιογράφους αλλά και στο κανάλι το οποίο απέδωσε την άρνηση της στο γεγονός ότι η Ζετα θα κάνει και το Celebrity Rouk Zouk φέτος.

Ήταν όμως αυτό η αιτία ή απλά, όπως διαβάζουμε στα ρεπορτάζ, η αφορμή για να ζητήσει περισσότερα χρήματα που τελικά το κανάλι δεν ήθελε να πληρώσει με αποτέλεσμα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να βγει στην αγορά προς αναζήτησή ενός ακόμα προσώπου!

Η Ζέτα Μακρυπούλια πάντως δεν θα… σκάσει, καθώς και στη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά και για την ώρα παίζει χωρίς αντίπαλο στη ζώνη της. Η τηλεθέαση του Ρουκ Ζουκ είναι υψηλή και συνήθως τη φέρνει στην πρώτη θέση.

Χαρακτηριστικά, την Πέμπτη αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 που κάνει το χιούμορ και τον αυθορμητισμό καθημερινή υπόθεση, σημείωσε στη ζώνη του μέσο όρο 20,3% με 5,9 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό και τον πολύ καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά με το «Καλό Μεσημεράκι» στο ΣΚΑΪ. Αξίζει να σημειωθεί πως στους άνδρες η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο, αγγίζοντας σε επιμέρους κοινό το 74%, ενώ στις γυναίκες έφτασε το 32,6%.

"Πάγωσε" η Μακρυπούλια - Έγινε... ρεζίλι με την πιο εύκολη απάντηση στο Ρουκ Ζουκ- "Όχι ρε @@" (Vid)

 

Ρουκ Ζουκ - Ζέτα Μακρυπούλια: Εντυπωσιακά ξεκίνησε και τη νέα σεζόν το Ρουκ Ζουκ και ήδη τα όσα έχουν πει μέχρι τώρα οι συμμετέχοντες, μας έχουν δώσει μπόλικο υλικό.

Χθες σας γράψαμε για τα… ερωτικά υπονοούμενα από μία παρέα κοριτσιών και σήμερα θα σας δείξουμε ένα βίντεο που θα… τραβάτε τα μαλλιά σας.

Μία παίκτρια λοιπόν κλήθηκε να βρει διάφορους «προσδιορισμούς» για τον Μάνο Χατζιδάκι, ωστόσο όπως φάνηκε και από την αντίδρασή της με διάφορα… γαλλικά, αλλά και με όσα είπε στη συνέχεια, μάλλον δεν τον ήξερε!

Η Ζέτα Μακρυπούλια πάντως, προσπάθησε να τη βοηθήσιε, αν και δεν μπορούσε να το πιστέψει…

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

"Προσβολές" στο Ρουκ Ζουκ για τη Ζέτα Μακρυπούλια - Ήθελε να φύγει από την εκπομπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισοδιακά ξεκίνησε ο νέος κύκλος επεισοδίων στο «Ρουκ Ζουκ», καθώς η Ζέτα Μακρυπούλια από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα… βρήκε τον μπελά της.

Τι και αν συνήθως οι παίκτες που πηγαίνουν στο παιχνίδι την «αποθεώνουν« για την ομορφιά της, βρέθηκε κι ένας που δεν σταμάτησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να την… κράζει για την διαφορά ηλικίας τους!

Η όμορφη Ζέτα τον διόρθωσε πολλές φορές ευγενικά, όμως αυτός συνέχισε να πετάει σπόντες, μέχρι που τελικά η παρουσιάστρια δεν άντεξε και… ζήτησε να φύγει!

Δείτε το απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ μετά το 8.40’’:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags