Facebook Pixel Μαρίνα Πατούλη: Βόμβα μεγατόνων με τη Μαρίνα Πατούλη - Μπαίνει σε ριάλιτι - Το... ανακοίνωσαν στον σταθμό (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-10-19 15:00:00

Βόμβα μεγατόνων με τη Μαρίνα Πατούλη - Μπαίνει σε ριάλιτι - Το... ανακοίνωσαν στον σταθμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βόμβα μεγατόνων με τη Μαρίνα Πατούλη - Μπαίνει σε ριάλιτι - Το... ανακοίνωσαν στον σταθμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανη εξέλιξη λίγους μήνες μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη. Η φημολογία που κυκλοφορεί και γιατί έχει σημασία ποιος το είπε...

Η «φάρμα», το τηλεοπτικό project που επέστρεψε πέρυσι στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 επανέρχεται με δεύτερο κύκλο.

Το πρωί της Τρίτης ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» κάποια πρόσωπα που βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για το ριάλιτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, λοιπόν, έχουν δεχθεί πρόταση η Μαρίνα Πατούλη, ο Χρήστος Βολικάκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Αναστασία Γιούσεφ, η Μιρέλλα Μανιάνι και η Αθανασία Τζουμελέκα.

 

Έδωσε σόου η Μαρίνα Πατούλη: Τραγουδά και λικνίζεται με σιθρού μαύρο φόρεμα

 

Η Μαρίνα Πατούλη έχει ξεπεράσει τον χωρισμό με τον Γιώργο Πατούλη και πλέον δεν την σταματά τίποτα.

 

Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, οι οποίοι μάλιστα χώρισαν επεισοδιακά μετά από 30 χρόνια κοινής πορείας, συνεχίζει τη ζωή της με τους φίλους της.

 

Σε πρόσφατη βραδινή έξοδο σε bar restaurant της Γλυφάδας, εμφανίστηκε υπέρλαμπρη με γυαλιστερό σιθρού φόρεμα, ενώ δεν δίστασε να δώσει σόου κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

 

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη με total black βραδινό look, με διάφανο μάξι λαμπερό φόρεμα, που φόρεσε μίνι φούστα από μέσα και ψηλές μπότες. Συνδύασε το φόρεμα με μαύρο σακάκι και μαύρη δερμάτινη τσάντα.

 

 

Η ίδια δημοσίευσε βίντεο στο instagram, όπου λικνίζεται και τραγουδάει μαζί με τον πιανίστα του μαγαζιού.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags