Facebook Pixel Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Άρης Πορτοσάλτε: Νέα κόντρα Τριανταφυλλόπουλου-Πορτοσάλτε: "Ανόητο και φοβισμένο ζόμπι με μάσκα" (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-01-16 11:39:00

Ξέσπασε νέα κόντρα Τριανταφυλλόπουλου-Πορτοσάλτε: "Ανόητο και φοβισμένο ζόμπι με μάσκα" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ξέσπασε νέα κόντρα Τριανταφυλλόπουλου-Πορτοσάλτε: "Ανόητο και φοβισμένο ζόμπι με μάσκα" (ΦΩΤΟ)

Άγρια επίθεση με απίστευτους χαρακτηρισμούς δημόσια! Ποιο ήταν το ρεπορτάζ που προκάλεσε τόσο μεγάλες αντιδράσεις και ποιος ξεκίνησε το... κράξιμο από τα social media;

Σε ανοιχτή κόντρα με τον καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών ΓΝΑ Ευαγγελισμός, βρίσκεται εδώ και καιρό ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Ο δημοσιογράφος θεωρεί πω έχει κάνει αρκετά λάθη με όσα λέει και τις συμβουλές που δίνει στη διάρκεια της πανδημίας και η παρουσία του προ ημερών σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, προκάλεσε εκ νέου την οργή του.



Από το επιθετικό σχόλιο στο twitter πάντως δεν… γλίτωσε ούτε ο Άρης Πορτοσάλτε, τον οποίο «στόλισε» επίσης με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Δείτε τα post:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σχέδιο Κανάκη για να… γλιτώσει τους Ράδιο Αρβύλα - Του ανακοινώθηκε το "deadline" από ΑΝΤ1!

 

Ξέσπασε "πόλεμος" ανάμεσα σε Τριανταφυλλόπουλο και Χατζηνικολάου - Το επίμαχο πρωτοσέλιδο (ΦΩΤΟ)

Ένας νέος και πολύ… μεγάλος πόλεμος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Με αφορμή ρεπορτάζ της REAL NEWS, ο πρώτος έκανε ένα πολύ επιθετικό tweet με απίστευτους χαρακτηρισμούς, εναντίον του διευθυντή και εκδότης της εφημερίδας.

«Δημοσιογραφικό ρεζιλίκι από την Real. Ταυτίζει έντεχνα τους πολίτες που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν με μια δράκα ακροδεξιών οι οποίοι ακολουθούν συμπεριφορές χρυσαυγητών. Έτσι συμβαίνει συνήθως. Όταν στριμώχνεσαι οικονομικά να ακολουθείς άνωθεν οδηγίες.Θλιβερό!»

Τα παραπάνω γράφει σε ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Δείτε τι έγραψε και το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags